Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Di Natale revine şi aduce victoria lui Udinese

Serie A: Di Natale revine şi aduce victoria lui Udinese

Serie A: Di Natale revine şi aduce victoria lui Udinese
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Oct 2011   •   18:29

Antonio Di Natale a lipsit în etapa trecută de la Udinese, iar friulanii au suferit prima înfrângere a sezonului, la Napoli. Atacantul de 33 de ani a rvenit însă pe teren duminică şi a fost din nou decisiv pentru echipa sa, înscriind golul decisiv în partida cu Palermo.

 
După o serie de evoluţii neconvingătoare, Gabriel Torje a fost lăsat pe banca de rezerve de Francesco Guidolin, care, în urma succesului obţinut împotriva sicilienilor, se află pe locul 2 în clasamentul din Serie A, însă ar putea pierde o poziţie, dacă Lazio va învinge în ultimul meci al etapei la Cagliari.
 
În continuare fără Adrian Mutu, suspendat, Cesena a suferit un nou eşec, 0-2 la Parma, şi rămâne singura echipă din Italia fără victorie în acest sezon.
 
Bologna a revenit după ce a fost condusă pe teren propriu de Atalanta şi a câştigat cu 3-1, reuşind să treacă în clasament peste Inter Milano, învinsă sâmbătă acasă de Juventus în derbyul Italiei.
 
Nerazzurrii au scăpat însă de ruşinea de a ocupa unul dintre locurile retrogradabile, după ce Lecce şi Novara au încheiat la egalitate, scor 1-1, pe Via del Mare.
 
Ameninţat cu demiterea după debutul de campionat ezitant al Fiorentinei, Sinisa Mihajlovic a câştigat timp şi puţină linişte în urma victoriei obţinute de echipa sa în faţa celor de la Genoa, scor 1-0, unicul gol al partidei fiind înscris de Lazzari în finalul primei reprize.
 
Scorul etapei a fost realizat de nou-promovata Siena, învingătoare cu 4-1 în meciul disputat pe teren propriu împotriva celor de la Chievo.
 
Rezultate Serie A, etapa a 10-a: Siena - Chievo 4-1, Bologna - Atalanta 3-1, Fiorentina - Genoa 1-0, Lecce - Novara 1-1, Parma - Cesena 2-0, Udinese - Palermo 1-0
 
Clasament Serie A: 1.Juventus 19p, 2.Udinese 18p, 3.Milan 17p... 18.Novara 7p, 19.Lecce 5p, 20.Cesena 3p.
 

×
Subiecte în articol: Serie A Udinese Gabriel Torje Palermo
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close