Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Fiorentina - Lecce 1-2, Mutu a ieşit accidentat.

Serie A: Fiorentina - Lecce 1-2, Mutu a ieşit accidentat.

Serie A: Fiorentina - Lecce 1-2, Mutu a ieşit accidentat.
11 Ian 2009   •   19:07

Formaţia românului Adrian Mutu, AC Fiorentina, nu a reuşit să surclaseze, duminică, formaţia de pe locul 16 din Serie A, Lecce. Mai mult, formaţia "Viola" a părăsit terenul stadionului Artemio Frachi învinsă.
Adrian Mutu are două motive de supărare după acest meci, pe lângă înfrângerea echipei sale el alegându-se cu o accidentare. În minutul 48, conform gsp.ro, el a căzut pe cotul stâng, după un contact cu Benussi, şi a trebuit să părăsească terenul, fiind schimbat cu argentinianul Osvaldo, care, ulterior, a luat cartonaş roşu.
Lecce a reuşit un joc foarte pragmatic, reuşind să câştige cu două goluri înscrise deşi nu a şutat decât de trei ori pe poarta francezului Sebastien Frey. În schimb, Fiorentina a şutat de opt ori pe poartă, dar portarului lui Lecce, Benussi, a reuşit să respingă de şapte ori, salvându-şi echipa de la pierderea unor puncte preţioase pentru evitarea retrogradării. Posesia mingii a fost, de asemenea, zdrobitor în favoarea fiorentinilor, care au avut mingea aproape 70% din timpul de joc.
Guillermo Giacomazzi a deschis scorul foarte repede pentru Lecce, în minutul 6, făcând publicul gazdă se amuţească. Fiorentina a început să-şi revină după începutul dezatruos de meci, egalând scorul la 1-1 prin Felipe Melo în minutul 24. Golul echipei lui Mutu nu a fost, însă, decât un foc de paie, pentru că Lecce a preluat din nou conducerea, prin Castillo, în minutul 28, tabela rămânând, din acel moment, intactă până la final. Ultimul eveniment notabil al meciului a fost eliminarea lui Osvaldo, de la Fiorentina, în ultimul minut de joc. Jucătorul a luat cartonaş galben, apoi imediat roşu pentru proteste.
Fiorentina ratează, astfel, ocazia de a urca în clasament dar îşi păstrează intacte şansele de a juca în Liga Campionilor în sezonul următor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Fiorentina Adrian Mutu Serie A
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close