Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Înfrângeri surprinzătoare pentru Inter şi Napoli. Milan învinge pe Palermo

Serie A: Înfrângeri surprinzătoare pentru Inter şi Napoli. Milan învinge pe Palermo

Serie A: Înfrângeri surprinzătoare pentru Inter şi Napoli. Milan învinge pe Palermo
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    16 Oct 2011   •   09:52

Inter a schimbat antrenorul, dar nu reuşeşte să iasă din criză. Echipa lui Cristi Chivu, care nu a fost convocat din cauza unor probleme medicale, a suferit cea de-a patra înfrângere în şase etape, 1-2 la Catania, şi are doar 4 puncte câştigate în acest sezon.

 
Meciul a început bine pentru nerazzurri în Sicilia, argentinianul Cambiasso reuşind să deschidă scorul în minutul 6, după o centrare perfectă a lui Maicon. Gazdele au întors însă rezultatul în primele cinci minute ale reprizei a doua, prin golurile lui Almiron şi Lodi, din penalty, iar fosta campioană a Italiei ar putea coborî pe o poziţie retrogradabilă după jocurile din etapa a 7-a.
 
Nici Napoli nu s-a descurcat mai bine, echipa antrenată de Walter Mazzarri fiind învinsă pe teren propriu de Parma, scor 1-2. Gobbi a marcat primul pe San Paolo, însă Mascara a restabilit egalitatea în minutul 75. Ultimul cuvânt l-au avut însă tot oaspeţii, care au marcat prin Modesto cu şapte minute înainte de final şi au obţinut primul succes al sezonului în deplasare.
 
Campioana AC Milan dă semne că revine la forma din sezonul trecut, rossonerii obţinând o victorie clară pe San Siro în faţa lui Palermo, scor 3-0. Fostul jucător al sicilienilor, Nocerino, a deschis scorul în finalul primei reprize, pentru ca brazilianul Robinho să dubleze avantajul gazdelor după pauză. Rezultatul final a fost stabilit de Cassano, care confirmă forma bună arătată în ultima perioadă.
 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close