Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Inter învinge cu 2-0 pe Chievo. Roma, victorie cu scandal la Udine

Serie A: Inter învinge cu 2-0 pe Chievo. Roma, victorie cu scandal la Udine

Serie A: Inter învinge cu 2-0 pe Chievo. Roma, victorie cu scandal la Udine
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Apr 2011   •   12:21

Inter Milano a învins pe teren propriu cu 2-0 pe Chievo în etapa a 32-a din Serie A, prima victorie a nerazzurrilor după două înfrângeri la scor cu AC Milan şi cu Schalke.

 
Echipa lui Leonardo, la care Chivu nu a evolua, fiind suspendat, nu a avut deloc o misiune uşoară în faţa veronezilor. Cambiasso a reuşit să deschidă scorul abia în minutul 65, Maicon aducând liniştea pe finalul partidei, nu înainte ca oaspeţii să aibă două bune oportunităţi de a egala.
 
În urma acestui rezultat, campioana Italiei a depăşit-o în clasament pe Napoli şi s-a apropiat la numai două puncte de liderul Milan, iar acum aşteaptă paşii greşiţi ai rivalelor în deplasările de la Bologna, respectiv Fiorentina.
 
AS Roma a revenit în lupta pentru o poziţie de Liga Campionilor, în urma victoriei cu 2-1 de pe terenul lui Udinese. A fost însă un meci încheiat cu scandal. Oaspeţii au marcat primii, prin Totti, care a transformat elegant un penalty, echipa lui Francesco Guidolin reuşind să egaleze prin Antonio Di Natale, ajuns la cota 26 în clasamentul golgeterilor din Italia.
 
Udinese a mai marcat o dată, dar golul friulanilor a fost anulat pentru henţ, pentru ca romanii să dea lovitura în ultimele secunde ale partidei, când Totti a înscris din apropiere după o centrare a norvegianului Riise. 
 

×
Subiecte în articol: Serie A Inter Milano AS Roma Udinese
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close