Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Inter, ţinută în şah de Brescia

Serie A: Inter, ţinută în şah de Brescia

Serie A: Inter, ţinută în şah de Brescia
12 Mar 2011   •   12:45

Inter Milano nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, în deplasarea de la Brescia, în primul meci al etapei a 29-a din Serie A. Echipa lui Cristi Chivu, care nu a jucat, fiind menajat pentru duelul cu Bayern din Liga Campionilor, s-a apropiat la patru puncte de liderul Milan, însă rossonerii vor întâlni dumincă pe teren propriu pe Bari, ocupanta ultimului loc în clasament.

 
Formaţia lui Leonardo a început mai bine disputa de pe Stadio Mario Rigamonti şi, după ce Sneijder şi Nagatomo au irosit două bune ocazii, a deschis scorul prin Eto'o în minutul 18. Gazdele au reuşit să pună în pericol poarta lui Julio Cesar doar prin Caracciolo, dar lobul încercat de acesta s-a dus peste. Inter şi-ar fi putut dubla avantajul înainte de pauză, însă Pandev a fost blocat în ultimul moment de Zebina.
 
În partea secundă, „rândunelele” au îndrăznit mai mult, iar eforturile lor au fost aproape răsplătite în minutul 50, când şutul lui Caracciolo a fost respins în corner de Julio Cesar. Nerazzurri au revenit în atac, dar Sneijder, care a lovit bara, şi Pandev în două rânduri au ratat şansa de a închide meciul.
 
Ocaziile ratate de oaspeţi s-au răzbunat cu şapte minute înainte de final. Cordoba a respins greşit un corner, mingea a ajuns la Caracciolo, iar atacantul Bresciei a dovedit că este o adevărată „bestia nera” pentru Inter, marcând cel de-al şaselea său gol împotriva actualei campioane a Italiei. 
 
Cordoba şi-a continuat evoluţia oribilă şi, în minutul 89, l-a faultat în careu din poziţie de ultim apărător pe Eder, primind cartonaşul roşu. Julio Cesar a respins însă şutul slab al lui Caracciolo de la 11 metri şi a salvat un punct pentru Inter, care a fost la un pas să piardă un meci pe care l-a controlat cu autoritate timp de 80 de minute.
 

×
Subiecte în articol: Inter Milano Serie A Samuel Eto'o
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close