Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Juventus a câştigat Derby d'Italia, 2-0 cu Inter Milano

Serie A: Juventus a câştigat Derby d'Italia, 2-0 cu Inter Milano

Serie A: Juventus a câştigat Derby d'Italia, 2-0 cu Inter Milano
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    26 Mar 2012   •   11:21

Juventus continuă cursa de urmărire a celor de la AC Milan în Serie A, după ce a reuşit să învingă cu 2-0 pe teren propriu pe Inter Milano, în episodul 218 din Derby d'Italia.

 
Oaspeţii, la care Cristi Chivu nu a evoluat, au avut câteva ocazii importante în prima repriză, când paradele lui Buffon au păstrat tabela neschimbată, bianconeri reuşind să deschidă scorul în minutul 57, când Martin Caceres, lăsat liber în mijlocul careului, l-a bătut pe Julio Cesar cu o lovitură de cap, în urma cornerului executat de Pirlo.
 
Rezultatul final a fost stabilit în minutul 71, de Alessandro Del Piero, care a înscris cu un şut plasat la colţul lung, după o pasă excelentă primită de la Vidal.
 
Echipa lui Antonio Conte rămâne astfel la patru puncte în spatele liderului AC Milan, rossoneri impunându-se sâmbătă cu 2-1 în faţa Romei. Formaţia din capitala Italiei a deschis scorul pe San Siro în prima repriză, prin Osvaldo, dar dubla lui Ibrahimovic din partea a doua a păstrat punctele la Milano.
 
Ştefan Radu a fost integralist la Lazio, care a învins cu 1-0 pe Cagliari, graţie reuşitei lui Diakite din minutul 88, elevii lui Edy Reja consolidându-şi astfel poziţia a treia în clasament, ultima care asigură prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.
 
Lazialii au profitat de paşii greşiţi făcuţi în această etapă de Udinese, doar egal la Palermo (1-1), golul friulanilor fiind reuşit de Gabriel Torje, care a evoluat din minutul 66, şi Napoli, ţinută în şah pe teren propriu de Catania, scor 2-2.
 
Dzemaili şi Cavani au marcat golurile prin care echipa lui Walter Mazzarri a condus cu 2-0, însă sicilienii au revenit senzaţional în ultimul sfert de oră al partidei de pe San Paolo, graţie reuşitelor lui Spolli şi Lanzafame.
 
Adrian Mutu s-a aflat pe teren 90 de minute pentru Cesena, dar nu şi-a putut ajuta echipa să obţină mai mult de o remiză cu Parma pe teren propriu, scor 2-2, acelaşi rezultat înregistrat şi între Genoa şi Fiorentina, formaţia viola fiind egalată în minutul 89.
 
Rezultate Serie A, etapa a 29-a: Milan - Roma 2-1, Palermo - Udinese 1-1, Atalanta - Bologna 2-0, Cesena - Parma 2-2, Chievo - Siena 1-1, Genoa - Fiorentina 2-2, Lazio - Cagliari 1-0, Napoli - Catania 2-2, Novara - Lecce 0-0, Juventus - Inter 2-0
 
Clasament: 1.Milan 63p, 2.Juventus 59p, 3.Lazio 51p... 18.Lecce 27p, 19.Novara 24p, 20.Cesena 18p.

 

×
Subiecte în articol: Serie A Juventus Inter Milano
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close