Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Juventus câştigă derbyul cu Milan şi rămâne pe primul loc

Serie A: Juventus câştigă derbyul cu Milan şi rămâne pe primul loc

Serie A: Juventus câştigă derbyul cu Milan şi rămâne pe primul loc
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    03 Oct 2011   •   10:41

Juventus a câştigat primul mare derby al sezonului în Serie A, 2-0 pe teren propriu cu AC Milan, şi îşi păstrează primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Udinese, dar cu un golaveraj mai bun.

Echipa lui Antonio Conte a dominat în cea mai mare parte a meciului, însă golurile au venit abia pe final. Claudio Marchisio a deschis scorul în minutul 87, după o greşeală a lui Bonera, pentru ca acelaşi jucător să reuşească dubla în prelungiri, şutul său de la 25 de metri fiind scăpat incredibil în poartă de Abbiati.

Bianconeri continuă şă rămână neînvinşi în actuala ediţie de campionat şi au pus deja o distanţă importantă faţă de marile rivale: 7 puncte în raport cu Inter, care sâmbătă a pierdut fără drept de apel cu Napoli, şi 6 puncte în rapot cu Milan.

Cu Gabi Torje pe teren timp de 69 de minute, Udinese s-a impus acasă cu 2-0 în faţa celor de la Bologna. Golurile friulanilor au fost marcate de Benatia şi de Antonio Di Natale, din penalty.

Palermo şi Cagliari îşi continuă startul de stagiune foarte bun, ambele echipe impunându-se cu acelaşi scor, 2-0, în meciurile cu Siena, respectiv Lecce şi se află pe locurile 4 şi 5.

După o perioadă mai dificilă, Lazio a dat lovitura şi a învins cu 2-1 pe Fiorentina, în deplasare. Cerci a deschis scorul pentru formaţia viola, însă elevii lui Edy Reja au întors rezultatul, prin golurile lui Hernandes şi Miroslav Klose. Ştefan Radu s-a aflat pe teren 64 de minute la oaspeţi.

Adrian Mutu a ratat un penalty în meciul Cesena - Chievo şi, în acelaşi timp, şansa de a aduce echipei sale prima victorie în acest sezon. Formaţia atacantului român a scăpat însă de ultimul loc în clasament, poziţie pe care a coborât Bologna.

Novara şi Catania au oferit cel mai spectaculos duel al etapei, încheiat la egalitate, scor 3-3, în timp ce fostul lider, Genoa, a suferit a doua înfrângere consecutivă, 1-3 la Parma.

Rezultate Serie A, etapa a 6-a: Roma - Atalanta 3-1, Inter - Napoli 0-3, Novara - Catania 3-3, Cesena - Chievo 0-0, Fiorentina - Lazio 1-2, Lecce - Cagliari 0-2, Palermo - Siena 2-0, Parma - Genoa 3-1, Udinese - Bologna 2-0, Juventus - Milan 2-0

Clasament Serie A: 1.Juventus 11p (9-3), 2 Udinese 11p (7-1), 3.Napoli 10p (9-3)... 18.Lecce 3p, 19.Cesena 1p (2-7), 20.Bologna 1p (2-10).

×
Subiecte în articol: Juventus AC Milan Serie A derby
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close