Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Juventus revine pe primul loc, după 1-1 la Catania

Serie A: Juventus revine pe primul loc, după 1-1 la Catania

Serie A: Juventus revine pe primul loc, după 1-1 la Catania
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Sep 2011   •   12:03

Juventus revine pe primul loc în Serie A, după ce a obţinut un punct în deplasarea de la Catania, iar fostul lider, Genoa, a pierdut în ultimul minut la Verona, împotriva lui Chievo.

 
Argentinianul Gonzalo Bergessio a adus-o pe Catania în avantaj în minutul 21, dar bianconeri au egalat imediat după pauză prin sârbul Milos Krasic, care îşi putea trece în cont şi un assist pentru Del Piero, însă căpitanul torinezilor a ratat o bună ocazie cu nouă minute înainte de final.
 
Echipa lui Antonio Conte rămâne neînvinsă în actuala ediţie de campionat şi împarte prima poziţie cu Udinese, care a încheiat la egalitate, scor 0-0, pe terenul lui Cagliari. Gabriel Torje a fost din nou titular în trupa lui Francesco Guidolin, dar a avut o evoluţie ştearsă, fiind înlocuit în minutul 63 cu Diego Fabbrini.
 
Chievo s-a specializat în victorii în faţa liderului din Italia. După ce miercuri a învins pe Napoli, veronezii au pus piedică şi celor de la Genoa, în faţa cărora s-au impus cu 2-1. Grifonii au deschis scorul prin argentinianul Rodrigo Palacio, care a ajuns la al patrulea gol în acest sezon.
 
Pellissier a ratat un penalty, în urma căruia genovezii au rămas în zece, după eliminarea lui Dainelli, însă s-a revanşat cu un sfert de oră înainte de final, când a egalat cu o lovitură de cap. Chievo a obţinut în cele din urmă victoria în ultimul minut de prelungire, prin reuşita rezervei Moscardelli.
 
Atalanta continuă să surprindă plăcut, nou-promovata obţinând al treilea succes din patru meciuri jucate, după 2-1 acasă cu Novara. Bergamezii au însă doar patru puncte, din cauza penalizării primite pentru implicarea în scandalul meciurilor trucate în Serie B din această vară. Fără acel handicap, echipa lui Stefano Colantuono ar fi fost lider în clasament.
 
După ce Inter şi Milan au nifat primele victorii sâmbătă, Roma a făcut acelaşi lucru duminică seară, la Parma. Cu Lobonţ titular, trupa lui Luis Enrique a câştigat cu 1-0, prin golul din repriza a doua a lui Osvaldo.
 
Rezultate Serie A, etapa a 5-a: Chievo - Genoa 2-1, Atalanta - Novara 2-1, Cagliari - Udinese 0-0, Catania - Juventus 1-1, Lazio - Palermo 0-0, Siena - Lecce 3-0, Parma - Roma 0-1
 
Clasament Serie A: 1.Juventus 8p (7-3), 2.Udinese 8p (5-1), 3.Genoa 7p... 18.Parma 3p, 19.Bologna 1p, 20.Cesena 0p.
 

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close