Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Milan revine senzaţional de la 0-3. Torje este lider cu Udinese

Serie A: Milan revine senzaţional de la 0-3. Torje este lider cu Udinese

Serie A: Milan revine senzaţional de la 0-3. Torje este lider cu Udinese
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Oct 2011   •   10:14

AC Milan a evitat un dezastru în deplasarea de la Lecce, unde a întors senzaţional rezultatul şi a câştigat cu 4-3, după o repriză secundă excelentă.

 
Gazdele au început tare meciul de pe Viadel Mare şi au deschis scorul în minutul 4, prin Giacomazzi, pentru ca jucătorul împrumutat de Milan la Lecce, Massimo Oddo, să transforme un penalty după jumătate de oră de joc şi să dubleze avantajul echipei din sudul Italiei. Grossmuller a făcut 3-0 înainte de pauză şi se părea că rossonerii sunt aproape de o umilinţă.
 
Allegri a schimbat foarte bine în debutul părţii secunde, când i-a introdus pe teren pe Aquilani şi Kevin prince Boateng, ultimul reuşind un hattrick de senzaţie în doar 18 minute, în urma căruia a restabilit egalitatea pe tabelă. Ci psihicul la pământ, jucătorii lui Lecce au primit şi al patrulea gol, în minutul 83, când Yepes a marcat din apropiere şi a dus campioanei un succes nesperat la finalul primei reprize.
 
Udinese este noul lider din Serie A, după ce friulanii, la care Torje a fost titular şi a jucat până în minutul 74, au învins pe teren propriu pe Novara. Golgheterul Antonio Di Natale şi-a făcut din nou numărul, reuşind o dublă, Maurizio Domizzi trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor. Echipa lui Francesco Guidolin a profitat de remiza lui Juventus pe teren propriu cu Genoa, scor 2-2, pentru a ocupa solitar prima poziţie a clasamentului.
 
Lazio confirmă momentul bun pe care îl traversează şi a urcat pe locul 2, în urma victoriei cu 2-0 de la Bologna. Cu Ştefan Radu integralist, echipa lui Edy Reja a deschis scorul graţie unui autogol al lui Acquafresca, pentru ca bosniacul Lulic să stabilească rezultatul final în debutul părţii secunde.
 
A fost o etapă bună şi pentru Cristi Chivu, care a avut o evoluţie excelentă în centru defensivei lui Inter Milano, în victoria nerazzurrilor cu 1-0 în faţa lui Chievo. Thiago Motta a marcat golul prin care echipa lui Claudio Ranieri a obţinut primul succes al sezonului pe teren propriu.
 
Fără Adrian Mutu, care şi-a ispăşit prima din cele trei etape de suspendare primite pentru cartonaşul roşu din etapa precedentă, Cesena îşi continuă criza, fiind învinsă de Siena, scor 0-2, şi rămânând pe ultimul loc, cu doar 2 puncte.
 
Debut cu gol pentru argentinianul Lamela la Roma, golul tânărului mijlocaş transferat de la River Plate aducând giallorossilor victoria în faţa lui Palermo, în timp ce Napoli a făcut un nou pas greşit, remizând fără goluri în deplasare, la Cagliari.
 
Rezultate Serie A, etapa a 8-a: Fiorentina - Catania 2-2, Juventus - Catania 2-2, Lecce - Milan 3-4, AS Roma - Palermo 1-0, Cagliari - Napoli 0-0, Inter - Chievo 1-0, Parma - Atalanta 1-2, Siena - Cesena 2-0, Udinese - Novara 3-0, Bologna - Lazio 0-2
 
Clasament Serie A: 1.Udinese 15p, 2.Lazio 14p, 3.Juventus 13p... 18.Lecce 4p, 19.Bologna 4p, 20.Cesena 2p.
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close