Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Napoli învinge la Bologna şi împarte primul loc cu AC Milan

Serie A: Napoli învinge la Bologna şi împarte primul loc cu AC Milan

Serie A: Napoli învinge la Bologna şi împarte primul loc cu AC Milan
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Apr 2011   •   18:34

Napoli şi suporterii săi continuă să viseze la Scudetto. Echipa de lângă Vezuviu, însoţită de 15.000 de fani, a câştigat în deplasare la Bologna, scor 2-0, şi a egalat-o la puncte pe AC Milan în vârful clasamentului, cel puţin până duminică seară, atunci când rossonerii vor juca pe terenul Fiorentinei.

 
Fără golgeterul Cavani, suspendat pentru acestă etapă, Napoli a deschis scorul în minutul 30 prin Mascara, care a profitat de o neînţelegere între Viviano, portarul gazdelor, şi fundaşii săi şi a marcat din apropiere. Echipa antrenată de Walter Mazzarri s-a desprins pe tabelă în ultimul minut al primei reprize, când Hamsik a transformat fără emoţii un penalty obţinut de Lavezzi.
 
În partea a doua, oaspeţii s-au mulţumit să menţină rezultatul, ajutaţi şi de paradele lui De Sanctis, iar ultimul fluier al arbitrului a declanşat sărbătoarea în tribunele arenei din Bologna, fanii napoletani aşteptând acum deznodământul meciului dintre Fiorentina şi AC Milan.
 
Juventus continuă să spere la un loc de cupă europeană în viitorul sezon, după ce a învins cu 3-2 pe Genoa la Torino. A fost însă un meci cu mari emoţii pentru „Bătrâna Doamnă”. Oaspeţii au trecut în avantaj încă din debutul partidei, atunci când Bonucci şi-a înscris un autogol, dar s-au văzut egalaţi imediat după pauză tot de o astfel de execuţie, venită din partea lui Marco Rossi.
 
„Grifonii” au preluat din nou conducerea prin Floro Flores, anulată însă după numai cinci minute de golul lui Matri. Într-un final dramatic, Luca Toni a reuşit să-l învingă pe Eduardo şi să aducă bianconerilor toate cele trei puncte.
 
Lazio a profitat de pasul greşit al lui Udinese, învinsă sâmbătă de Roma, şi a urcat pe locul 4 în urma victoriei cu 2-0 în faţa Parmei, în timp ce Palermo, cu Goian integralist, nu reuşeşte să iasă din perioada neagră în care se află, remizând pe teren propriu cu Cesena. Sicilienii au condus cu 2-0 şi au evoluat în superioritate numerică în ultimul sfert de oră, dar s-au văzut egalaţi în minutele de prelungire de golurile lui Parolo şi Giacchierini.
 
Rezultate Serie A, Etapa a 32-a
 
Juventus - Genoa 3-2
Bari - Catania 1-1
Bologna - Napoli 0-2
Cagliari - Brescia 1-1
Lazio - Parma 2-0
Palermo - Cesena 2-2
Sampdoria - Lecce 1-2

×
Subiecte în articol: Serie A Napoli Juventus Bologna AC Milan
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close