Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Pazzini aduce victoria Interului în restanţa cu Fiorentina

Serie A: Pazzini aduce victoria Interului în restanţa cu Fiorentina

Serie A: Pazzini aduce victoria Interului în restanţa cu Fiorentina
16 Feb 2011   •   21:34

Inter Milano a învins în deplasare cu scorul de 2-1 pe Fiorentina, într-o partidă restantă din etapa a 17-a din Serie A. La formaţia viola, românul Adrian Mutu a evoluat toate cele 90 de minute.

 
Inter a început meciul mai bine şi a reuşit să deschidă scorul graţie unui autogol al tânărului Camporese, care a deviat nefericit mingea în proprie poartă după un contraatac al nerazzurrilor. Fiorentina nu a resimţit şocul şi a preluat conducerea ostilităţilor, Mutu fiind în două rânduri aproape de egalare.
 
Dominarea amfitrionilor a fost răsplătită în minutul 33, când centrarea înşelătoare a lui Pasqual s-a scurs cuminte la colţul porţii lui Julio Cesar. Galvanizaţi de gol şi împinşi de la spate de public, toscanii s-au aruncat asupra adversarului, Montolivo, Mutu şi Gilardino irosind ocazii importante de a-i aduce în avantaj pe elevii lui Mihajlovic. Inter ar fi putut prelua conducerea în ultimul minut al primei reprize, însă Maicon a tras pe lângă, iar Ljajic a avut ultima şansă pentru gazde înainte de intrarea la vestiare.
 
Oaspeţii au început mai decişi partea a doua, şutul lui Stankovic din careu fiind respins de Boruc în minutul 48. Deşi Inter a menţinut o presiune constantă, Fiorentina ar fi putut înscrie, dar Gilardino a fost blocat în ultimul moment de Ranocchia. Nerazzurri au trecut în avantaj prin Pazzini, care a marcat din apropiere după o fază excelent creată de Eto'o.
 
După ce au înscris, elevii lui Leonardo s-au mulţumit să menţină posesia şi să-şi ţină adversarul departe de propria poartă. Stankovic a avut ultima şansă de gol a partidei, un şut care a ocolit de puţin vinclul.
 
Scor final 2-1 în favoarea Interului, care, în urma acestei victorii, urcă pe locul 3 în clasament şi se apropie la cinci puncte de liderul Milan.
 
În alt meci restanţă, din aceeaşi etapă, Genoa a câştigat Derby della Lanterna în faţa Sampdoriei cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Rafinha, în minutul 55.

×
Subiecte în articol: Inter Milano fiorentina Serie A Adrian Mutu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close