Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Primele victorii ale sezonului pentru Inter şi Milan

Serie A: Primele victorii ale sezonului pentru Inter şi Milan

Serie A: Primele victorii ale sezonului pentru Inter şi Milan
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    25 Sep 2011   •   10:33

Cele două echipe din Milano au obţinut primele victorii din actuala ediţie de campionat, în timp ce Napoli nu a reuşit decât o remiză pe teren propriu, în primele trei meciuri ale etapei a 5-a din Serie A.

 
La Bologna, Inter, cu un nou antrenor, Claudio Ranieri, şi cu Cristi Chivu pe teren 90 de minute, a câştigat cu 3-1. Titularizat pentru prima oară în campionat, Pazzini a deschis scorul în finalul primei reprize, însă gazdele au egalat dintr-un penalty uşor acordat prin Diamanti, în partea a doua.
 
Nerazzurri au revenit în avantaj în minutul 81, tot în urma unei lovituri de pedeapsă, în urma căreia fundaşul Morleo a fost eliminat. Milito a transformat şi a făcut 2-1, pentru ca Lucio să stabilească rezultatul final cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Muntari.
 
Adrian Mutu a fost titular la Cesena împotriva campioanei AC Milan, pe San Siro, dar a avut o evoluţie ştearsă. Echipa lui Allegri s-a impus cu 1-0, prin golul înscris în debutul partidei de olandezul Seedorf, astfel că internaţionalul român şi coechipierii săi sunt în continuare singura formaţie din Italia fără niciun punct.
 
În cel de-al treilea meci de sâmbătă seară, Napoli a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Fiorentina, într-un meci în care principalele ocazii au aparţinut elevilor lui Sinisa Mihaijlovic.
 

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close