Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Roma pierde la Siena şi ratează şansa de a urca pe locul 5

Serie A: Roma pierde la Siena şi ratează şansa de a urca pe locul 5

Serie A: Roma pierde la Siena şi ratează şansa de a urca pe locul 5
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    14 Feb 2012   •   10:11

AS Roma o dovedit că rămâne o echipă imprevizibilă. La o săptămână după ce a spulberat pe teren propriu pe Inter Milano, formaţia din capitala Italiei a pierdut la Siena, scor 0-1, şi a ratat şansa de a-i depăşi pe nerazzurri în clasament.

Unicul gol al partidei de pe Stadio Artemio Franchi-Montepaschi Arena a fost marcat în debutul părţii secunde, atunci când Emanuele Calaio, căpitanul toscanilor, a transformat un penalty obţinut de Mattia Destro.

A fost prima victorie a Sienei în campionat din 4 ianuarie, echipa antrenată de Giuseppe Sannino reuşind astfel să se desprindă la 5 puncte de Lecce, ocupanta primul loc retrogradabil.

De cealaltă parte, AS Roma rămâne pe poziţia a şasea, însă locul elevilor lui Luis Enrique este ameninţat de Napoli, care, tot luni seară, a învins pe Chievo cu 2-0, pe teren propriu.

Miguel Britos a deschis scorul pentru gazde în minutul 15, cu o lovitură de cap din interiorul careului, pentru ca uruguayanul Edinson Cavani să dubleze avantajul napoletanilor cu şapte minute înainte de pauză, când a transformat o lovitură de pedeapsă.


×
Subiecte în articol: Serie A AS Roma Napoli
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close