Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Set la zero şi, cel mai probabil, calificare în turul trei al Ligii pentru Maccabi Haifa şi FC Copenhaga

Set la zero şi, cel mai probabil, calificare în turul trei al Ligii pentru Maccabi Haifa şi FC Copenhaga

Set la zero şi, cel mai probabil, calificare în turul trei al Ligii pentru Maccabi Haifa şi FC Copenhaga
16 Iul 2009   •   10:58

Campioana Irlandei de Nord, Glentoran, a avut parte de un coşmar miercuri seară, când a suferit o înfrângere cu 6-0 la Maccabi Haifa. Prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor nu putea avea un deznodământ mai prost pentru Glentoran.

Timp de o jumătate de oră, nord-irlandezii au jucat la perfecţie, blocând atacurile gazdelor, însă după ce Lior Rafaelov a deschis scorul în minutul 36, câştigătoare nu putea fi decât o singură echipă. Yaniv Katan a dublat avantajul imediat după pauză, înainte ca poarta oaspeţilor să fie inundată de goluri. Vladimer Dvalishvili a reuşit o dublă, iar Shlomi Arbeitman şi Mohamad Shahbary au punctat câte o dată.

FC Copenhaga ? Mogren Budva 6-0
Antrenorul Stale Solbakken de la FC Copenhaga a cerut ca echipa sa să obţină calificarea încă din prima manşă, iar elevii săi au îndeplinit misiunea, cu o victorie răsunătoare împotriva campioanei din Muntenegru, FK Mogren.

Meciul a fost tranşat rapid, în primele 25 de minute scorul fiind dus la 3-0, după golurile lui Kristensen (8), Jorgensen (16) şi Almeida (24), însă rezervele N?Doye (69, 74) şi Nordstrand (82) au avut şi ele un cuvânt de spus pe finalul meciului, când au dus scorul la 6-0.

FH ? FK Aktobe 0-4
Aproape de o calificare în turul trei preliminar este şi FK Aktobe, după victoria cu 4-0 pe terenul islandezilor de la FH Hafnarfjördur. În ciuda faptului că au avut cele mai mari ocazii în prima repriză a partidei din Islanda, campionii Kazahstanului nu au reuşit să îşi fructifice superioritatea decât cu trei minute după reluare, când Murat Tleshev a deschis scorul. Şase minute mai târziu, Viktor Orn Gudmundsson a fost eliminat pentru al doilea galben, iar declinul gazdelor a fost completat de golurile lui Golovskoy (57, 85) şi Khayrullin (70).

Levski Sofia ? Sant Julia 4-0
Cu acelaşi scor s-a impus şi campioana Bulgariei, Levski Sofia, însă pe teren propriu, în faţa formaţiei Sant Julia din Andorra, care a terminat meciul în nouă oameni. Levski a început meciul cu o serie de 13 meciuri fără victorie în Europa la activ, datând din august 2006, care părea să continue, după o repriză fără evenimente. În repriza secundă, bulgarii au arătat o altă faţă şi pot spune că au obţinut calificarea în turul trei preliminar, graţie scorului de 4-0 stabilit de Tasevski (50), G. Hristov (64, 72) şi Gadjev (82).

Alte rezultate înregistrate miercuri:
Ventspils - Dudelange 3 - 0
Inter Turku - FC Sheriff 0 - 1
WIT Georgia - NK Maribor 0 - 0
Debrecen - Kalmar 2 - 0
KF Tirana - Stabaek 1 - 1
RB Salzburg - Bohemians 1 - 1
Wisla Krakow - Tallinna FC Levadia 1 - 1
Zrinski - Slovan Bratislava 1 - 0

Citeşte despre rezultatele înregistrate marţi în prima manşă a turul doi preliminar al Ligii Campionilor.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor FC Copenhaga
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close