Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sevilla învinge in extremis Athletic Bilbao, în semifinalele Cupei Regelui (VIDEO)

Sevilla învinge in extremis Athletic Bilbao, în semifinalele Cupei Regelui (VIDEO)

Sevilla învinge in extremis Athletic Bilbao, în semifinalele Cupei Regelui (VIDEO)
05 Feb 2009   •   00:54

Un gol înscris în minutele de prelungire de către Lautaro Acosta (foto) i-a oferit Sevillei victoria cu 2-1 în faţa celor de la Athletic Club Bilbao, în manşa tur a semifinalelor Cupei Regelui, disputată pe stadionul Ramón Sánchez-Pizjuán. Gazdele s-au văzut conduse cu puţin timp înainte de pauză, dar două goluri înscrise în repriza a doua le-a oferit un avantaj minim înaintea manşei decisive.
După 30 de minute haotice, disputate pe un teren inundat, jocul a prins viaţă când mijlocaşul Sevillei, Ndri Romaric, a trimis cu capul în transversală centrarea lui Renato. Acesta din urmă a avut apoi o lovitură liberă care a trecut puţin peste poartă, înainte ca Fernando Llorente să îl pună la încercare pe Andres Palop.
Llorente a reuşit apoi chiar să deschidă scorul, în minutul 43, când l-a învins pe Palop la un corner bătut de David Lopez şi a trimis cu capul pe colţul lung. Sevilla a împins Athletic în jumătatea proprie încă de la începutul reprizei secunde şi a egalat imediat după trecerea unei ore de joc. Mijlocaşul argentinian Aldo Duscher a trimis din voleu, din apropierea porţii, după o bâlbâială în careu.
Ambele formaţii au avut apoi oportunitatea să treacă în avantaj, portarul oaspeţilor Gorka Iraizoz rezistând bine iureşului Sevillei. Totuşi, cu două minute scurse din timpul de prelungire, Acosta a trimis în poartă şutul pe jumătate blocat al lui Duscher şi a stabilit scorul final.

În cealaltă semifinală se înfruntă Barcelona şi Mallorca. Prima manşă are loc joi, 5 februarie, de la ora 22:30, ora României.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Sevilla
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close