Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sevilla surprinde Barcelona cu 2-1 pe Camp Nou, în prima manşă a optimilor Cupei Spaniei

Sevilla surprinde Barcelona cu 2-1 pe Camp Nou, în prima manşă a optimilor Cupei Spaniei

Sevilla surprinde Barcelona cu 2-1 pe Camp Nou, în prima manşă a optimilor Cupei Spaniei
06 Ian 2010   •   10:41

Sevilla a învins campioana en-titre Barcelona cu 2-1 în prima manşă a optimilor Cupei Regelui. Sevilla a deschis scorul pe Camp Nou în minutul 61, câbd Diego Perotti l-a driblat pe Daniel Alves şi a centrat pentru Renato, care a prelungit pentru Diego Capel în faţa porţii.

Barcelona a egalat prin rezerva Zlatan Ibrahimovic la finalul unui contraatac purtat în minutul 75, dar Alvaro Negredo a înscris din penalty pentru oaspeţi după ce Diego Capel a fost faultat în careu.

Negredo a dedicat golul victoriei colegului Sergio Sanchez, al cărui viitor ca jucător este în dubiu, din cauza unor probleme cardiace. "Aceste meciuri sunt bune să arătăm că suntem aici, că nu suntem doar 11 jucători, ci că avem 24 de jucători care dau totul pe teren. Dedicăm această victorie fanilor şi în primul rând lui Sergio", a declarat Negredo.

Ambele formaţii au avut absenţe în lot cauzate de Cupa Africii pe Naţiuni, la Barcelona lipsind Seydou Keita şi Yaya Toure, iar la Sevilla Frederic Kanoute. Totuşi, la gazde a revenit Lionel Messi după o vacanţă prelungită de Crăciun, însă a fost insuficient pentru ca Barcelona să evite al doilea rezultat slab consecutiv al noului an.

Manşa retur se va juca săptămâna viitoare, informează CNN.com.

Miercuri sunt programate partidele:
Celta Vigo vs. Villarreal
Valencia vs. Deportivo La Coruna
Alcorcon vs. Racing Santander
Recreativo Huelva vs. Atletico Madrid

Joi sunt programate partidele:
Hercules vs. Osasuna
Rayo Vallecano vs. Mallorca
Malaga vs. Getafe

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Sevilla FC Barcelona Cupa Spaniei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close