Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sevilla - ŢSKA Moscova 1-2. Ruşii obţin o calificare - şoc în sferturile Ligii Campionilor (VIDEO)

Sevilla - ŢSKA Moscova 1-2. Ruşii obţin o calificare - şoc în sferturile Ligii Campionilor (VIDEO)

Sevilla - ŢSKA Moscova 1-2. Ruşii obţin o calificare - şoc în sferturile Ligii Campionilor (VIDEO)
Sursa foto: luis fabiano
16 Mar 2010   •   23:38

Sevilla a fost eliminată, marţi, din Liga Campionilor la capătul unei partide care îi va lăsa pe spanioli frecându-se la ochi. Beneficiari ai unui 1-1 favorabil în turul cu ŢSKA Moscova, andaluzii au "reuşit" să ia bătaie acasă cu 1-2. Principalul artizan al succesului incredibil al ruşilor este un jucător japonez de 23 de ani, Keisuke Honda, care le-a făcut zile negre mai experimentaţilor săi adversari.
Andaluzii de la FC Sevilla, una dintre cele mai bune echipe din Spania, nici nu se gândeau că ar putea avea probleme cu mult mai modesta echipă ŢSKA Moscova după remiza din meciul tur, 1-1 în deplasare. Cu toate acestea, ruşii lui Leonid Sluţki au arătat pe stadionul "Ramon Sanchez Pizjuan" că evoluţiile bune din faza grupelor nu au fost deloc întâmplătoare. ŢSKA a început fulminant partida din Spania şi a Honda a ratat devreme o mare ocazie. În minutul 38, ruşii deschis scorul totuşi şi au redus tribunele la tăcere. Faza golului de 1-0 a fost creată de acelaşi Honda, care i-a pasat lui Necid, acesta şutând cu siguranţă la colţul de jos al porţii.
Ca o mare echipă, Sevilla a recuperat imedit deficitul. În minutul 40, Perotti a profitat de o bâlbâială în apărarea lui ŢSKA şi a trimis mingea în plasă cu mare fineţe. În mod incredibil, însă, golul acesta s-a dovedit să fie un foc de paie deoarece acelaşi japonez Keisuke Honda a continuat să terorizeze apărarea lui Manolo Jimenez. În minutul 55, mijlocaşul de 23 de ani a şutat puternic din lovitură liberă de la 25 de metri, Palop a dormit la post şi ŢSKA s-a trezit cu un gol cu o strălucire de aur, care obliga Sevilla să marcheze de două ori pentru a întoarce soarta calificării. Din acest moment, ruşii s-au limitat să fragmenteze jocul, iar partida a curs implacabil spre o victorie incredibilă a moscoviţilor, echivalentă cu o calificare şi mai greu de crezut în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
Vezi aici golurile partidei FC Sevilla - ŢSKA Moscova.

Au evoluat jucătorii:
FC Sevilla: Palop, Stankevicius, Dragutinovic, Fazio, Fernando Navarro, Jesus Navas, Renato, Zokora, Diego Capel, Perotti, Luis Fabiano. Rezerve: Javi Varas, Duscher, Adriano Correia, Kanoute, Escude, Negredo, Lolo
ŢSKA Moscova: Akinfeev, Vasili Berezutsky, Alexei Berezutsky, Ignashevich, Shchennikov, Krasic, Aldonin, Semberas, Gonzalez, Honda, Necid. Rezerve: Chepchugov, Dzagoev, Mamaev, Odiah, Guilherme, Rahimic, Oliseh

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close