Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Shevchenko, rezervă de lux, vrea să îşi încheie cariera la AC Milan

Shevchenko, rezervă de lux, vrea să îşi încheie cariera la AC Milan

Shevchenko, rezervă de lux, vrea să îşi încheie cariera la AC Milan
Sursa foto: andrei shevchenko
12 Mai 2009   •   09:07

Cine s-ar fi gândit că Andrei Shevchenko, unul din cei mai prolifici atacanţi din istoria cupelor europene, ar fi putut ajunge la doar 32 de ani o rezervă fără mari pretenţii la un loc în prima echipă. Plecat pe cai mari de la AC Milan, Sheva a eşuat lamentabil la Chelsea înainte de a se întoarce la Milano. Nici aici nu prinde echipa, dar atacantul ucrainean ar vrea, totuşi, să se retragă de la echipa la care şi-a construit renumele.
"Despre viitorul meu cel mai bine ştie Roman Abramovici. Eu vreau să rămân la Milan, dar totul se va decide la finalul sezonului. Nu mă consider un jucător terminat, vreau să mai joc mult timp. Fizic mă simt bine şi vreau să-mi închei cariera la Milan. În ultimul timp am jucat destul de puţin, îmi displace acest lucru, dar antrenorul decide", a declarat Shevchenko, potrivit prosport.
Fostul atacant al lui Dinamo Kiev este fairplay şi, deşi riscă să îi enerveze pe fanii lui AC Milan, a declarat că rivala Inter merită să câştige Scudetto:
"Noi mai avem şanse, dar cred că Inter merită să câştige acest titlu. A fost cea mai constantă echipă", a încheiat Shevchenko.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Chelsea Roman Abramovici
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close