Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Show-ul brazilian de la Torino, insuficient pentru AC Milan (VIDEO)

Show-ul brazilian de la Torino, insuficient pentru AC Milan (VIDEO)

Show-ul brazilian de la Torino, insuficient pentru AC Milan (VIDEO)
24 Noi 2008   •   12:01

Milan şi AC Torino şi-au împărţit punctele în ultimul meci din etapa a 13-a din Serie A, disputat pe Stadio Olimpico din Torino, scor 2-2. Rossonerii aveau nevoie de o victorie, după ce concitadina Inter câştigase derby-ul Italiei cu Juventus, pentru a rămâne la o distanţă mică faţă de lider.
După ce s-au chinuit să învingă Chievo, în mod controversat, săptămâna trecută, scor 1-1, AC Milan era decisă să joace mult mai convingător, încurajată şi de revenirea lui Andrea Pirlo. Lucrurile au început însă prost pentru elevii lui Carlo Ancelotti, care s-au văzut conduşi în minutul 25, după ce centrarea lui Alessandro Rosina a fost trimisă cu capul de Roberto Stellone.
Au ieşit apoi brazilienii lui Milan la rampă şi Pato a egalat după jumătate de oră din meci, în urma unei faze create de Kaka şi Clarence Seedorf. Cinci minute mai târziu, Ronaldinho a executat o lovitură liberă şi portarul gazdelor a rămas fără replică. Au urmat apoi ocazii de ambele părţi, ca într-un final milanezilor să le fie negată victoria când Kakha Kaladze a făcut un henţ în careu, iar Rosina l-a învins din penalty pe Christian Abbiati.

În urma acestui rezultate, AC Milan ocupă poziţia a doua în clasamentul din Serie A, cu 27 de puncte, la trei puncte în spatele lui Inter şi la trei în faţa lui Juventus şi Napoli.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Serie A
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close