Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Siena-Milan 1-5. Dublă pentru Inzaghi şi ajunge la 300 de goluri în carieră. Rezultate SeriaA(VIDEO)

Siena-Milan 1-5. Dublă pentru Inzaghi şi ajunge la 300 de goluri în carieră. Rezultate SeriaA(VIDEO)

Siena-Milan 1-5. Dublă pentru Inzaghi şi ajunge la 300 de goluri în carieră. Rezultate SeriaA(VIDEO)
Sursa foto: pippo inzaghi
15 Mar 2009   •   18:10

Primele două clasate din Serie A, ocupate ieri(Juventus) şi în această seară, după amiaza de duminică a fost ziua dublelor, cu cea de ieri a lui Alex Del Piero fiind nouă.

Cea mai importantă la Siena, unde Pippo Inzaghi a trecut de 300 de goluri în carieră ducând Milan la victorie, împreună cu Pirlo şi Pato (şi pentru acesta două goluri): cinci goluri pentru rossoneri, care consolidează locul trei.

Milan a început meciul ştiind că trebuie să câştige pentru a şti că au şanse la următorul sezon Champions League. Cu toate acestea, Rossoneri au avut probleme cu accidentaţii Gattuso, Borriello, Kalac, Nesta, Kaladze, Bonera şi Seedorf . Ronaldinho şi Kaka erau pe bancă, în vreme ce eroul de săptămâna trecută Pippo Inzaghi a făcut parteneriat cu Alexandre Pato în atac.
Mlan a început meciul în forţă şi a avut ocazii în primele cinci minute. Două minute mai târziu, Pirlo înscrie din penalti, pentur ca golul doi să vină în prelungirile primei reprize, prin Inzaghi.
În a doua repriză intră Kaka, recuperat după accidentare, în locul lui Massimo Ambrosini. Minutul 62 aduce golul de onoare pentru gazde, în vreme ce minutele 71 şi 78 aduc gourile de final ale lui Milan.

Al doilea gol al lui Inzaghi a fost borna de 300 de reuşite pentru italian, care a a afişat un tricou cu numărul 300.
Beckham ar fi putut face şase pentru Milan în prelungiri, dar a fost ziua lui Inzaghi.

0-1



0-2



1-5




Atalanta 2 - 0 Torino
Lazio 0 - 3 Chievo
Palermo 5 - 2 Lecce
Reggina 1 - 1 Napoli
Sampdoria 2 - 2 AS Roma
Siena 1 - 5 AC Milan
Udinese 1 - 1 Catania
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Serie A
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close