Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Simeone, după calificarea în "sferturile" Ligii Campionilor: A fost dificil, dar sunt mândru

Simeone, după calificarea în "sferturile" Ligii Campionilor: A fost dificil, dar sunt mândru

Simeone, după calificarea în "sferturile" Ligii Campionilor: A fost dificil, dar sunt mândru
18 Mar 2015   •   11:28

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone a declarat după calificarea în sferturile Ligii Campionilor, că meciul retur cu Bayer Leverkusen, scor 4-2 după loviturile de departajare, a fost dificil, dar a spus că este mândru că are jucători care îşi doresc mereu mai mult, scrie uefa.com.

"A fost o muncă foarte bună de echipă. A fost un meci dificil. Sunt mândru că am jucători care îşi doresc mereu mai mult. Nu este uşor să exersezi loviturile de departajare şi noi nu am făcut-o. Contează mai mult hotărârea celor care execută şi calmul portarului. Oblak a trebuit să intre pe teren la un meci foarte dificil, dar era pregătit. Prima sa intervenţie reuşită la loviturile de departajare a fost decisivă şi calmul său a fost extraordinar. Echipa munceşte din greu şi îşi doreşte mereu mai mult", a spus Simeone. De partea cealaltă antrenorul echipei Bayer Leverkusen s-a declarat dezamăgit, însă a felicitat echipa adversă.

Atletico Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 după lovituri de departajare, formaţia germană Bayer Leverkusen, în optimile competiţiei. La finalul celor 120 de minute de joc, Atletico a condus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de M. Suarez, în minutul 27.

În tur, Bayer Leverkusen s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Celălalt meci din sferturile Ligii Campionilor a fost câştigat de Arsenal Londra care a învins AS Monaco. Echipa franceză AS Monaco s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia engleză Arsenal Londra, în manşa secundă a optimilor competiţiei.  

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close