Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sinişa Mihajlovici: Mutu pleacă de la zero, trebuie să-mi recâştige încrederea în teren

Sinişa Mihajlovici: Mutu pleacă de la zero, trebuie să-mi recâştige încrederea în teren

Sinişa Mihajlovici: Mutu pleacă de la zero, trebuie să-mi recâştige încrederea în teren
Sursa foto: Foto: fotolog.com
05 Feb 2011   •   18:50

Antrenorul Fiorentinei, Sinişa Mihajlovici, a declarat, sâmbătă, că Adrian Mutu, reprimit în lot după o lună în care a fost sancţionat pentru acte de indisciplină, "pleacă de la zero" şi trebuie să-i recâştige încrederea în teren, "nu cu vorbe", informează site-ul oficial al grupării italiene.
   
"Mutu pleacă de la zero, pe teren şi nu cu vorbe trebuie să-mi recâştige încrederea. La fel trebuie să o facă şi în vestiar. Ajunge cu vorbele, avem nevoie de fapte. Mutu a făcut ieri primul antrenament cu echipa, s-a antrenat bine, l-am văzut motivat, cred că-l voi aduce pe bancă la meciul cu Parma. Vom vedea apoi dacă îl voi introduce pe teren", a spus Sinişa Mihajlovici într-o conferinţă de presă.
   
Atacantul Adrian Mutu, care a fost reprimit în lotul Fiorentinei, după o lună de la decizia clubului de a-l exclude din cauza unor acte de indisciplină, a fost printre primii jucători care s-au prezentat la şedinţa de pregătire de vineri.
   
Site-ul oficial al clubului Fiorentina a postat, vineri, o înregistrare cu primul antrenament al românului, sub titlul "Mutu şi coechipierii sunt concentraţi la meciul cu Parma".
   
Fiorentina va întâlni duminică, în deplasare, formaţia Parma, în etapa a XXIV-a a campionatului Italiei.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina echipa
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close