Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sir Alex Fergurson: A câştigat echipa mai bună

Sir Alex Fergurson: A câştigat echipa mai bună

Sir Alex Fergurson: A câştigat echipa mai bună
Sursa foto: alex ferguson
28 Mai 2009   •   13:56

Tehnicianul lui Manchester United Sir Alex Ferguson a acuzat apărarea jalnică a echipei sale pentru înfrângerea cu 2-0 din faţa Barcelonei în finala Ligii Campionilor.
United erau campionii en-titre si sperau să devină prima echipă care îşi păstrează trofeul din Champions League. De asemenea, sperau să obţină al patrulea succes de sezon, după ce a luat titlul în Premier League, dar şi League Cup şi Club World Cup.
Cu toate acestea, au fost opriţi în drumul lor.

?Primul gol cu siguranţă că nu ne-a ajutat. Le-a dat ocazia să păstreze posesia şi să joace bine", declara Ferguson. ?Nu ne aşteptam la un gol atât de devreme. Nu am făcut faţă bine. A fost un rezultat dezamăgitor şi unii jucători au simţit şi ei. Cred că la începutul meciului ne-am descurcat bine dar să primeşti un gol într-o asemenea situaţie este de rău.
Dacă te uiţi la performanţele noastre din acest sezon, ne-am apărat foarte bine. În această seară, apărarea a fost jalnică. Este meritul lor. Cea mai bună echipă a câştigat?.
Ferguson a ales o echipă mai puţin ofensivă, cu Dimitar Berbatov şi Carlos Tevez pe bancă, iar întrebat despre acest lucru, Fergurson arăta de ce s-a ales această formulă de start.

?Este un motiv simplu. Am recunoscut puterea celor trei mijlocaşi ai Barcei şi am încercat să îl folosesc pe Ryan Giggs ca jucător care poate avansa, dar poate juca şi la mijloc şi este mai bun la asta?.

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close