Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sir Alex Ferguson dă vina pe nemţi pentru eliminarea din Ligă: Au forţat eliminarea lui Rafael

Sir Alex Ferguson dă vina pe nemţi pentru eliminarea din Ligă: Au forţat eliminarea lui Rafael

Sir Alex Ferguson dă vina pe nemţi pentru eliminarea din Ligă: Au forţat eliminarea lui Rafael
08 Apr 2010   •   16:02

Tehnicianul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a dat vina pe jucătorii lui Bayern Munchen pentru cartonaşul roşu primi de Rafael, care a facilitate eliminarea echipei sale din sferturile Ligii Campionilor în baza golurilor înscrise de nemţi în deplasare.

Tânărul fundaş lateral, avertizat cu cartonaş galben în prima repriză pentru o lovitură la Mark van Bommel, a fost eliminat de arbitrul Nicola Rizzoli în minutul 50, după ce l-a tras de tricou pe Franck Ribery. Acesta a fost un moment decisiv în economia partidei, United având până atunci partida sub control, după ce în minutul 41 conducea cu 3-0, întorcând deficitul de 1-2 de pe Allianz Arena.

Ivica Olic a redus din handicap pentru nemţi înainte de pauză, pentru ca apoi să vină eliminarea lui Rafael, care l-a enervat pe Sir Alex Ferguson. Jucătorii lui Bayern l-au înconjurat pe arbitrul italian după ce Rafael l-a tras de tricou pe Ribery şi au cerut ca acesta să fie eliminat. "Era la 35 de metri de poartă. Nu era nicio ameninţare şi arbitrul nu avea de gând să ia măsuri disciplinare până când jucătorii lui Bayern l-au înconjurat. Tipic pentru germani. Aşa sunt ei", a declarat Ferguson.

Antrenorul a stabilit deja noul obiectiv pentru echipă, acela de a câştiga ultimele cinci partide din Premier League şi de a încerca să pună presiune pe favorita la titlu, Chelsea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sir Alex Ferguson Manchester United
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close