Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sir Alex Ferguson: Mă interesează să câştig doar Champions League

Sir Alex Ferguson: Mă interesează să câştig doar Champions League

Sir Alex Ferguson: Mă interesează să câştig doar Champions League
Sursa foto: alex ferguson
01 Mar 2009   •   15:07

Deşi echipa sa este la şapte puncte avans în Premier League, antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, susţine că în pofida angajării în lupta pentru patru trofee, ar fi fericit cu doar unul- Liga Campionilor.
Diavolii roşii au posibilitatea să obţină duminică primul trofeu al anului, în finala cu Tottenham Hotspur din Carling Cup pe Wembley. Totuşi, şeful lui United a arătat clar unde se concentrează, insistând că Champions League este prioritatea sa şi este chiar mai importantă decât Premier League.
?Aş fi fericit să câştig doar un titlu în acest sezon şi alegerea mea ar fi Champions League. Ar fi minunat pentru noi. Mai ales că am câştigat competiţia doar de trei ori înainte. Ar însemna mai mult decât egalartea celor 18 titluri interne ale lui Liverpool?, declara Ferguson pentru setanta.com.
Echipa sa se confruntă cu Inter în această fază a competiţiei din Ligă şi au făcut un egal 0-0 în primul meci. Ceea ce înseamnă că are nevoie de o victorie, dacă vrea să meargă mai departe.
?Ar fi trebuit să fi câştigat Cupa Europeană de mai multe ori. Ar trebui să fim acolo cu Bayern, Ajax şi Liverpool, având în vedere istoria clubului. În unii ani ar fi trebuit să facem mai mult, iar în alţii am avut ghinion. Asemenea lucruri se întâmplă în fotbalul european. Trebuie să fii în formă maximă tot timpul, pentru că celelelat echipe sunt bine pregătite pentru meciurile europene?
Manchester United a câştigat cea mai importantă competiţie europeană intercluburi în 1968, 1999 şi 2008.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close