Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sir Alex Ferguson: Nu regret că m-am retras. Ştiu că mi-am făcut datoria

Sir Alex Ferguson: Nu regret că m-am retras. Ştiu că mi-am făcut datoria

Sir Alex Ferguson: Nu regret că m-am retras. Ştiu că mi-am făcut datoria
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
19 Oct 2013   •   17:12
Fostul tehnician al echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat, pentru presa britanică de sâmbătă, că nu regretă faptul că s-a retras din activitate la finalul sezonului 2012/2013, informează AFP, conform Mediafax.
"Ştiam în momentul în care am luat decizia că este cel mai bun lucru pentru mine. Ştiam că mi-am făcut datoria", a spus Ferguson într-un interviu pentru Daily Telegraph. "Am ales momentul potrivit pentru a mă retrage. Succesele au fost uimitoare, dacă ne gândim la ce am trăit în cariera mea la United. Dar să uităm trecutul. Nu ajută la nimic", a precizat scoţianul în vârstă de 71 de ani.
Alex Ferguson şi-a arătat susţinerea faţă de succesorul său la Manchester United, David Moyes. "Avem un antrenor tânăr şi sunt aici pentru a-l ajuta. Am discutat mult cu David în ultimele săptămâni şi David mi-a explicat proiectele sale. El are la club toată susţinerea de care are nevoie şi pe care o doreşte", a spus fostul tehnician.
Cu Alex Ferguson la conducere, Manchester United a câştigat 13 ediţii ale campionatului Angliei şi două trofee ale Ligii Campionilor.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close