Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Șoc în fotbalul mondial. Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a fost găsit mort în hotel

Șoc în fotbalul mondial. Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a fost găsit mort în hotel

Șoc în fotbalul mondial. Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a fost găsit mort în hotel
04 Mar 2018   •   14:05

Fundaşul internaţional italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, în vârstă de 31 de ani, a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică la un hotel din Udine, unde echipa sa urma să joace duminică în Serie A, a anunţat clubul florentin de fotbal, citat de AFP. 

"Fiorentina este profund bulversată să anunţe decesul căpitanuluii Davide Astori după ce i s-a făcut rău subit", a scris Fiorentina pe contul său de Twitter. 

 

Contactat de presă, un purtător de cuvânt al echipei, la care a jucat până de curând şi mijlocaşul Ianis Hagi, a explicat că nu poate da explicaţii privind decesul jucătorului, aşteptându-se o autopsie. Presa face referire la un stop cardiac în timpul nopţii. 

 

Meciul Udinese - Fiorentina, programat duminică, a fost amânat pentru o dată ulterioară. De asemenea, toată etapa a fost amânată.

Format la AC Milan, Astori a purtat tricourile echipelor Cagliari şi AS Roma înainte de a se transfera la Fiorentina în 2015. El a jucat de 14 ori şi pentru Italia. Era tatăl unei fetiţe de patru ani. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fiorentina AC Fiorentina
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close