Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Solidaritate de portar. Begovici: Nu am vrut să mă bucur, din respect faţă de celălalt portar

Solidaritate de portar. Begovici: Nu am vrut să mă bucur, din respect faţă de celălalt portar

Solidaritate de portar. Begovici: Nu am vrut să mă bucur, din respect faţă de celălalt portar
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
03 Noi 2013   •   09:49
Portarul echipei Stoke City, Asmir Begovici, a declarat, sâmbătă, după ce a înscris un gol în primul minut al meciului cu Southampton, că nu a vrut să se bucure după această reuşită, din respect faţă de goalkeeperul oaspeţilor, Artur Boruc, informează bbc.co.uk, conform Mediafax.
"Este un sentiment plăcut, dar a fost de fapt o întâmplare fericită. Mi-a părut rău pentru Boruc. A fost o minge şutată de departe şi împinsă de vânt. Nu e plăcut să se afli în partea care primeşte, în astfel de situaţii. Nu te face să arăţi bine, ca portar. Nu am vrut să mă bucur de gol, din respect faţă de Boruc", a afirmat Begovici.
Artur Boruc a spus că nu vrea să îşi mai amintească de golul primit. "Nu vreau să mi-l mai aminteasc. Dau vina pe vânt pentru ce a fost. Îmi pare foarte rău pentru colegii mei şi pentru fani, dar ce pot face? Ce a fost a fost, iar acum trebuie să îmi revin. Promit să aduc înapoi acele două puncte", a precizat Boruc.
Portarul echipei Stoke City, Asmir Begovici, a înscris un gol, sâmbătă, în secunda 13 a meciului de pe teren propriu cu Southampton, din campionatul Angliei.
Begovici a devenit al cincilea portar care a marcat un gol în Premier League, după Peter Schmeichel, Tim Howard, Brad Friedel şi Paul Robinson.
Potrivit L'Equipe, golul lui Begovici se află pe locul cinci în topul celor mai rapide din istoria campionatului Angliei.
 
Pentru cine nu a apucat să vadă golul senzaţional al lui Begovici:

×
Subiecte în articol: portar gol echipa fotbal
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close