Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Spania- Africa de Sud 2-0. Ambele echipe merg în semifinalele Cupei Confederaţiilor (VIDEO)

Spania- Africa de Sud 2-0. Ambele echipe merg în semifinalele Cupei Confederaţiilor (VIDEO)

Spania- Africa de Sud 2-0. Ambele echipe merg în semifinalele Cupei Confederaţiilor (VIDEO)
Sursa foto: cupa confederatiilor
21 Iun 2009   •   06:03

Două goluri în repriza a doua au dus echipa lui Vicente Del Bosque în semifinalele Cupei Confederaţiilor, în Africa de Sud merge şi ea mai departe cu mult noroc.
Un penalti ratat de David Villa părea că va menţine scorul egal, dar jucătorul răscumpără greşeala câteva minute mai târziu, pentru ca apoi rezerva Fernando Llorente să reuşească 2-0 şi scorul final.

În primele cinci minute ale meciului, Spania a dominat complet, deşi fără a fi periculoasă. A fost apoi rândul Africii de Sud să îşi arate forţa şi a început să ameninţe poarta din ce în ce mai mult spre jumătatea primei părţi.
Spania s-a străduit să găsească ocazia perfectă, dar africanii s-au apărat bine.
Imediat după pauză, spaniolii ar fi trebuit să preia conducerea după ce Aaron Mokoena a intrat târziu asupra lui Cesc Fabregas în careu.

David Villa a bătut penaltiul, dar şutul său a fost parat de Khune, care a fost atent şi la reluarea lui Fernando Torres.
În timp ce fanii şi jucătorii încă sărbătoreau, Villa reuşeşte să înscrie după o fază controversată, în care jucătorul pare că a controlat balonul cu mâna. Africanii pierd din disciplină, iar golul doi vine, logic, după o lovitură liberă, la 20 de minute de la pauză.
Africa de Sud a continuat să lupte, dar pe măsură ce primeau informaţii că Irakul este ţinut în şah de Noua Zeelandă era clar că şi ei erau calificaţi pentru următoarea rundă, unde vor întâlni, cel mai probabil, Brazilia.
Spania în schimbva juca contra Egiptului sau Italiei.

Iraq - Noua Zeelanda s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Clasamentul final al Grupei A

1. Spania 3 meciuri - 9 puncte
2. Africa de Sud 3 meciuri - 4 puncte
3. Iraq 3 meciuri - 2 puncte
4. Noua Zeelanda - 1 punct


Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close