Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Spania- Belgia 5-0: Silva şi Villa reuşesc duble, iar ?furia roja? îşi menţine recordul de victorii. Rezultate calificări CM2010

Spania- Belgia 5-0: Silva şi Villa reuşesc duble, iar ?furia roja? îşi menţine recordul de victorii. Rezultate calificări CM2010

Spania- Belgia 5-0: Silva şi Villa reuşesc duble, iar ?furia roja? îşi menţine recordul de victorii. Rezultate calificări CM2010
Sursa foto: david villa david silva
06 Sep 2009   •   11:07

Cei doi David de la Valencia au zdrobit Belgia sâmbătă seară pentru a menţine recordul perfect al Spaniei. Astfel, ei nu au pierdut încă nici un punct în aceste calificări. David Silva şi David Villa au înscris de două ori, alături de Gerard Pique, pentru a încheia o performanţă excelentă pentru Furia Roja.
De altfel, scorul categoric, 5-0, nu lasă loc de interpretări, iar tehnicianul belgian Frank Vercauteren nu a căutat scuze. El a felicitat echipa Spaniei şi a recunoscut că formaţia sa a fost surclasată.


"Au fost mai puternici decât noi în toate zonele. Am evitat un dezastru prea mare în prima repriză, dar au terminat jocul după şase minute de la reluare. Nu a fost o supriză. Speram ca spaniolii să îşi ia o zi liberă, deoarece era singura noastră şansă. Şi-au arătat însă adevăratul potenţial şi chiar au ratat un penalty?, declara acesta.

Belgia este pe locul patru în Grupa 5, cu şapte puncte.

De cealaltă parte, Fabregas declara că "este foarte uşor să joci cu aceşti coechiperi?. EL s-a arătat încântat de rezultat şi sublinia că ?există multă concurenţă aici, ceea ce este bine. Am fost puţin sub presiune când am fost accidentat, deoarece alţii jucau iar eu nu puteam?.
În acelaşi timp, autorul golului Pique vrea să se continue în aceeaşi manieră pentru a se califica, matematic, cât mai repede.




Grupa 1
Danemarca 1 - 1 Portugalia
Ungaria 1 - 2 Suedia
Grupa 2
Moldova 0 - 0 Luxembourg
Israel 0 - 1 Letonia
Elveţia 2 - 0 Grecia

Grupa 3

Polonia 1 - 1 Irlanda de Nord
Slovacia 2 - 2 Cehia

Grupa 4

Azerbaijan 1 - 2 Finlanda
Rusia 3 - 0 Liechtenstein

Grupa 5

Armenia 0 - 2 Bosnia-Herzegovina
Turcia 4 - 2 Estonia
Spania 5 - 0 Belgia

Grupa 6

Ucraina 5 - 0 Andorra
Croatia 1 - 0 Belorusia

Grupa 7

Austria 3 - 1 Insule Feroe
Franţa 1 - 1 România


Grupa 8

Bulgaria 4 - 1 Muntenegru

Georgia 0 - 2 Italia
Cipru 1 - 2 Irlanda

Grupa 9

Scoţia 2 - 0 Macedonia
Islanda 1 - 1 Norvegia


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david villa Spania
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close