Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Spania câştigă la Paris cu 2-0. De 42 de ani nu mai învinseseră ibericii Franţa (VIDEO)

Spania câştigă la Paris cu 2-0. De 42 de ani nu mai învinseseră ibericii Franţa (VIDEO)

Spania câştigă la Paris cu 2-0. De 42 de ani nu mai învinseseră ibericii Franţa (VIDEO)
Sursa foto: david villa
04 Mar 2010   •   12:46

Echipa naţională a Spaniei a câştigat, miercuri, un amical tare în compania vicecampioanei mondiale Franţa. Partida, jucată chiar la Paris, a fost tranşată de reuşitele lui David Villa şi Sergio Ramos. Chiar dacă meciul a fost doar un amical, le-a dat spaniolilor şansa să încheie o perioadă de 42 de ani ani fără victorii în compania Franţei
Raymond Domenech a dat-o din nou în bară, iar Spania s-a impus fără mai probleme pe Stade de France. David Villa a deschis scorul cu un şut puternic în minutul 21 după o fază excelentă de contraatac lucrată de Iniesta. În minutul 46, Sergio Ramos a dublat avantajul Spaniei cu un şut deviat la colţul lung. Din acel moment, campionii europeni şi liderii clasamentului FIFA şi-au impus jocul de pase şi au ţinut mingea într-atât încât Franţa să ajungă rar la poartă.
"Spania a confirmat că este una dintre marile favorite la câştigarea Cupei Mondiale. Am văzut că pentru a bate Spania trebuie să te afli în zi bună, să joci excepþional, ceea ce nu a fost cazul nostru. Am fost învinşi pe două erori, două momente de plasament greşit. Am pierdut mingi la jumătatea terenului, iar atunci spaniolii au profitat. Acesta este punctul lor forte. Noi am jucat greşit în acţiunile ofensive. Mai avem trei luni să ne pregătim pentru Cupa Mondială", a declarat Raymond Domenech la conferinţa de presă de după meci.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close