Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Spania i-a dat 5 "boabe" fostului portar dinamovist Glen Moss, titularul Noii Zeelande (VIDEO)

Spania i-a dat 5 "boabe" fostului portar dinamovist Glen Moss, titularul Noii Zeelande (VIDEO)

Spania i-a dat 5 "boabe" fostului portar dinamovist Glen Moss, titularul Noii Zeelande (VIDEO)
Sursa foto: fernando torres
15 Iun 2009   •   12:58

Victorie extrem de facilă pentru Spania în primul meci al campaniei de la Cupa Confederaţiilor din Africa de Sud. Elevii lui Vicente del Bosque ar fi putut câştiga la o diferenţă foarte mare, dar s-au limitat la "doar" 5-0, scutindu-şi adversarii de o umilinţă greu de tolerat. În minutul 24 scorul era deja 4-0 pentru iberici, iar Fernando Torres înscrisese deja un hat-trick.
Ce îţi poţi propune într-un meci oficial cu echipa Spaniei, campioană a Europei, dacă ţara pe care o reprezinţi este Noua Zeelandă? La rugby, insularii şi-ar fi putut propune un scor fluviu în favoare lor, dar la fotbal lucrurile stau cu totul altfel, iar acest lucru s-a văzut din plin duminică seară. Nici nu apucaseră să se aşeze bine în ghete neozeelandezii, că Fernando Torres a prins un şut foarte frumos, cu efect, şi a deschis scorul în minutul 6. Golurile doi şi trei nu s-au lăsat nici ele mult aşteptate, ele venind tot de la "matadorul" Torres în minutele 14 şi 17. Scorul primei reprize a fost stabilit încă din minutul 24, când Fabregas a trimis în plasă de la mică distanţă, iar din acel moment Spania a redus turaţia motoarelor. Doar David Villa a mai marcat un gol la trei minute după pauză, deoarece nu putea să lipsească de pe lista marcatorilor, iar calificarea din Grupa A a competiţiei, în care mai sunt Irak şi Africa de Sud, pare o simplă formalitate.

Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close