Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Spania obţine cea mai clară victorie de la EURO 2012, 4-0 cu Irlanda

Spania obţine cea mai clară victorie de la EURO 2012, 4-0 cu Irlanda

Spania obţine cea mai clară victorie de la EURO 2012, 4-0 cu Irlanda
de M.T.    |    14 Iun 2012   •   23:52

Cine ar fi văzut ultimele minute ale partidei Spania - Irlanda fără a cunoaşte rezultatul, ar fi putut crede că "verzii" lui Trapattoni se află în avantaj în faţa campioanei mondiale şi europene en-titre. Aşa frumos cântau fanii irlandezi.

 
Lucrurile nu stăteau însă deloc aşa. Ba din contră. Ibericii conduceau cu un categoric 4-0, rezultat care tot nu reflectă exact ceea ce s-a întâmplat la Gdansk. Partida din grupa C a Campionatului European din Polonia şi Ucraina a fost un monolog spaniol, elevii lui Vicente Del Bosque controlând ostilităţile din primul până în ultimul minut.
 
Spania a egalat astfel Croaţia în clasament, cele două echipe având câte 4 puncte şi urmând să se întâlnească în ultima etapă, un scor de 2-2 între ele eliminând Italia de la turneul final, indiferent de rezultatul meciului dintre squadra azzurra şi Irlanda.
 
"La Roja" a avut nevoie de doar patru minute pentru a deschide scorul, hulitul Fernando Torres profitând de o bâlbâială din apărarea adversă şi învingându-l pe Given cu un şut sub bară. Portarul irlandez a fost cel mai bun jucător al echipei sale, intervenţiile reuşite în faţa vedetelor lui Del Bosque limitând pe cât posibil diferenţa de pe tabelă.
 
În ciuda eforturilor sale, goalkeeperul celor de la Aston Villa a mai scos mingea din poartă de trei ori, golurile marcate de David Silva, din nou Torres şi Cesc Fabregas în repriza a doua stabilind rezultatul final. Unul care reflectă în mare parte ceea ce s-a întâmplat pe teren şi care confirmă faptul că Irlanda este cea mai slabă echipă prezentă la EURO.
 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close