Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Spectacol în Sicilia: Udinese câştigă cu 7-0 la Palermo

Spectacol în Sicilia: Udinese câştigă cu 7-0 la Palermo

Spectacol în Sicilia: Udinese câştigă cu 7-0 la Palermo
27 Feb 2011   •   19:00

Udinese a confirmat că este cea mai spectaculoasă echipă din Italia şi una dintre pretendentele la un loc de Liga Campionilor pentru sezonul viitor. Friulanii au câştigat cu 7-0 la Palermo, la capătul unui meci în care chilianul Alexis Sanchez a marcat de patru ori, iar Di Natale a reuşit un hattrick.

 
Echipa antrenată de Francesco Guidolin a început meciul în forţă şi conducea cu 3-0 după jumătate de oră de joc. Palermo a rămas în zece după eliminarea lui Bacinovic, iar oaspeţii au mai marcat de două ori până la pauză. La reluare, Udinese a mai forţat doar primele 15 minute, suficient pentru ca tandemul Sanchez-Di Natale să mai puncteze în două rânduri. Deşi sicilienii au avut un al doilea eliminat, Darmian, bianconerii s-au oprit , evitând astfel o umilinţă şi mai mare pentru formaţia gazdă.
 
Ultimul 0-7 din istoria Seriei A a fost cel obţinut de Juventus în septembrie 1950 împotriva lui Pro Patria, iar Milan este ultima echipă care a marcat şapte goluri în deplasare, în octombrie 1992, contra Fiorentinei.
 
Este numai vina mea, dar nu am de gând să demisionez. Este dificil să comentezi după un astfel de meci. Înseamnă că nu l-ai pregătit bine şi l-ai abordat greşit. Când pierzi cu 7-0, cineva trebuie să fie de vină şi, în mod natural, acel cineva este antrenorul. Dar nu am de gând să renunţ pentru că sunt un luptător”, a declarat la finalul partidei Delio Rossi, tehnicianul lui Palermo.
 
Roma nu a reuşit să-i ofere o victorie căpitanului Francesco Totti, la meciul 600 în tricoul giallorosso în toate competiţiile. Echipa din capitală a condus cu 2-0, însă în ultimele 20 de minute s-a văzut egalată de dubla jucătorului împrumutat de la Juventus, Amauri. 
 
Surpriza etapei s-a înregistrat sâmbătă, când Juventus a suferit un nou eşec, de această dată pe teren propriu, 0-2 cu Bologna. Victoria echipei lui Malesani a fost adusă chiar de un fost fotbalist al bianconerilor, Marco Di Vaio, care a marcat ambele goluri.
 
Adrian Mutu a fost titular la Fiorentina în meciul cu Bari, dar a fost schimbat în minutul 68, fără să reuşească să impresioneze, cu excepţia unei ocazii în prima repriză. Atacantul echipei viola l-a avut ca adversar pe Paul Codrea, care a debutat astfel pentru noua sa echipa. Mijlocaşul român a fost integralist şi a primit un cartonaş galben. Tot 90 de minute a evoluat şi Radu Ştefan la Lazio, dar echipa sa a pierdut la Cagliari cu 1-0.
 
Serie A, etapa a 27-a
 
Juventus - Bologna 0-2 (Di Vaio 49, 66)
 
Catania - Genoa 2-1 (M. Lopez 51, Bergessio 56 / F. Flores 19)
 
Bari - Fiorentina 1-1 (Ghezzal 86 / Gilardino 21)
 
Brescia - Lecce 2-2 (Caracciolo 17, Zoboli 18 / Corvia 31, Munari 70)
 
Cagliari - Lazio 1-0 (Dias 40 autogol)
 
Cesena - Chievo 1-0 (Jimenez 89 pen)
 
Palermo - Udinese 0-7 (Di Natale 10, 41, 60 pen, Sanchez 19, 28, 42, 48)
 
Roma - Parma 2-2 (Totti 19 pen, Juan 36 / Amauri 74, 79)

×
Subiecte în articol: Udinese Palermo Serie A Juventus AS Roma
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close