Sporting Gijon -Real Madrid 0-4. Dublă Raul şi atinge un record de 309 goluri

15 Feb 2009   •   21:13
Sporting Gijon -Real Madrid 0-4. Dublă Raul şi atinge un record de 309 goluri  

raul real

Real Madrid nu a mai călcat strâmb şi s-a apropiat la zece puncte de liderul Barcelona, după victoria în deplasare, cu 4-0. Sporting Gijon nu a fost un adeversar pe măsură.
În schimb, omul meciului a fost Raul care a ajuns la golurile cu numărul 308 şi 309 pentru Real Madrid şi l-a depăşit astfel pe legendarul Alfredo di Stefano în postura de cel mai bun marcator.
Totuşi, cel mai spectaculos meci a fost probabil altul. Almeria a reuşit o revenire incredibilă de la scorul de 0-2 pentru Real Valladolid în minutul 60. Meciul a început foarte bine pentru oaspeţi de la Valladolid, care au marcat de 2 ori în decursul a 5 minute, prin Pedro Leon în minutul 18, respectiv Henok Goitom în minutul 22. La pauză s-a intrat la scorul de 0-2, iar Almeria nu părea să aibă forţa să revină în meci. Totuşi, aceasta din urnă marchează de trei ori în 20 de minute din repriza a doua.
Astfel, Almeria a revenit a produs un adevărat miracol având în vedere că, pe parcursul meciului şi-a pierdut 2 oameni, eliminaţi.

Rezultate Spania
Almeria 3 - 2 Valladolid

Athletic Bilbao 1 - 1 Recreativo Huelva
Numancia 0 - 1 Mallorca
Racing Santander 1 - 1 Villarreal
Sporting Gijon 0 - 4 Real Madrid Espanyol 0 - 0 Sevilla (la pauza)
Antena3.ro

ExitPOLL
x close