Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Standard Liege- Arsenal 2-3. Boloni pierde meciul după ce a condus la două goluri

Standard Liege- Arsenal 2-3. Boloni pierde meciul după ce a condus la două goluri

Standard Liege- Arsenal 2-3. Boloni pierde meciul după ce a condus la două goluri
Sursa foto: standard liege
17 Sep 2009   •   00:01

Înaintea meciului dintre Standard de Liège şi Arsenal în Grupa H, László Bölöni spera că ?entuziasmul tinerilor? va compensa lipsa lui Steven Defour şi Wilfried Dalmat. Iar speranţele lui au fost împlinite pe deplin.
Bölöni se declara, anterior întâlnirii, că este o mare onoare să întâleşti Arsenal în Champions League.
?Cel mai important lucru este ca jucătorii mei să aibă dorinţa de a juca ca echipă. Avem nevoie de efort de echipă pentru a avea o şansă contra Arsenal?. Dar, şoc. Debutul meciului îi ia pe toţi pe nepregătite. Era minutul doi, când Mangala execută un corner şi.... surpriză. Este gol Standar Lege conduce pe Arsenal.
Era 1-0 după 60 de secunde de joc. Dar nu pentru mult timp, căci trei minute mai târziu avea să fie 2-0. Jovanovici înscrie din penalty, după ce Gallas comisese un fault în careu.
Urmează două de minute de joc haotic, cu multe faulturi şi întreruperi ale meciului. Oricum, Arsenal se străduieşte să preia conducerea şi pune o presiune imensă pe jucătorii antrenorului român, care rezistă eroic. Arsenal pare echipa mai slabă. În ultimul minut al primei reprize, Bendtner reuşeşte să reducă din diferenţă, trimiţând mingea printre picioarele lui Sinan Bolat.
Arsenal se confrunta acum şi cu agitaţia fanilor, dar reuşeşte să crească ritmul după pauză. Aduc din ce în ce mai multe mingi în preajma careului .
Momentele de groază ale lui Arsenal s-au irosit după ce Thomas Vermaelen egalează în minutul 79, în circumstanţe controversate, pentru ca, două minute mai târziu, tunarii să preia conducerea.
De altfel, Liege a făcut un joc periculos, invitând practic adversarii să atace şi să facă presiune.
A fost un meci în care tânăra Arsenal a arătat că poate fi învinsă. De greutate meciului era conştient şi Arsène Wenger, care declara înainte de meci că a urmărit partidele de anul trecut a lui Standard contra Liverpool şi crede că englezii au trecut doar cu noroc.
Este cert însă că norocul a fost de această dată de partea sa, pentru a reveni deşi era condus cu 2-0, în pofida unui joc nu strălucit.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close