Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Standard Liege-Lokeren 1-0. Boloni este lider în Belgia.Se poate gândi la naţională

Standard Liege-Lokeren 1-0. Boloni este lider în Belgia.Se poate gândi la naţională

 Standard Liege-Lokeren 1-0.  Boloni este lider în Belgia.Se poate gândi la naţională
Sursa foto: Ladislau Boloni
12 Apr 2009   •   14:02

Echipa pregătită de Ladislau Boloni, Standard Liege, a învins, sâmbătă, pe Lokeren, scor 1-0, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 29-a a campionatului Belgiei, informează publicaţia La Derniere Heure.

Golul victoriei lui Standard a fost reuşit de Benteke (minutul 6).

În urma acestui rezultat, Standard a acumulat 64 de puncte şi urcat pe primul loc în clasament, devansând-o pe Anderlecht, care are 61 de puncte, dar şi un meci mai puţin disputat.

Presiunea este acum pe umerii lui Anderlecht, după ce formaţia lui Boloni s-a impus în acest meci din etapa 29. Reuşita din partida de sâmbătă este cu atât mai importantă cu cu cât Lokeren are cea mai bună defensivă din campionat, cu 25 de goluri primite.

În partida de sămbătă, oaspeţii au tras pentru un egal, dar au avut ghinionul să primească gol în minutele de deschidere. De altfel prima repriză a lui Boloni a fost una plină de energie şi de ocazii ratate. A doua jumătate aduce un Standard mai static, puţin incisiv, cu mai puţin spaţiu de manevră. Cu toate acestea ocaziile sunt numeroase, dar lipseşte finalizarea.
Etapa 29 din ProLeague se va încheia duminică cu partidele Gent -Westerlo şi Anderlecht - Club Brugge.

După acest sezon, Ladiszlau Boloni are mari şanse să ajungă la o altă echipă, el având de altfel o cotă bună şi pentru preluarea naţionalei României, dar şi a Belgiei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ladislau Boloni nationala Romaniei
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close