Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Stankovici nu îl vrea pe Mutu coleg la Inter şi îl trimite la Real Madrid

Stankovici nu îl vrea pe Mutu coleg la Inter şi îl trimite la Real Madrid

Stankovici nu îl vrea pe Mutu coleg la Inter şi îl trimite la Real Madrid
Sursa foto: dejan stankovici
26 Mar 2009   •   22:15

Căpitanului echipei naţionale a Serbiei, Dejan Stankovici, îi ajunge un coleg român la echipa de club, Inter Milano. Deja coechipier la echipa antrenată de Jose Mourinho cu căpitanul echipei naţionale a României, Cristi Chivu, Stankovici spune că ar fi mai bine pentru Mutu să se transfere la Real Madrid decât la "nerazzuri" dacă vrea să îşi pună în valoare calităţile excepţionale.
"Mutu este un jucător ce poate rezolva un meci, dar România mai are fotbalişti valoroşi, ca Marica, Nicoliţă, Raţ şi bineînţeles Chivu, care este fratele meu, şi care din păcate pentru el nu joacă. România are un grup bun de jucători, a cărui vedetă se cheamă Mutu, atât. Nu am auzit nimic despre o posibilă venire a lui Mutu la Inter Milano, dar dacă are posibilitatea de a merge la Real Madrid, îl sfătuiesc să meargă la Real Madrid. Nu o spun cu răutate, o spun cu respect, pentru că un jucător de nivelul lui merită o echipă de asemenea calibru", a declarat Stankovici, informează Mediafax.
O plecare a lui Mutu de la Fiorentina a devenit iar un subiect preferat al publicaţiilor italiene, care îl plimbă când prin Italia, când prin Spania sau Germania. "Briliantul şi agentul său, Alessandro Moggi, au dezminţit informaţiile, dar acest lucru nu a oprit site-ul violaplanet.it să scrie că Mutu este ca şi plecat de la gruparea toscană, destinaţia fiind Real Madrid sau Bayern Munchen. Aceasta nu este prima oară când numele românului este legat de cele două echipe importante din Europa.
Chivu, însă, are parte de mai multă bunăvoinţă de la mijlocaşul sârb, care precizează că regretă faptul că nu îşi poate întâlni colegul în meciul direct.
"Din păcate, Chivu s-a accidentat din nou, el nu era vindecat înainte de meciul cu Fiorentina. Îmi pare rău că nu va putea juca, mi-a vorbit de importanţa acestui meci pentru România, pentru că în cazul unui rezultat negativ, românii pierd orice şansă de a se califica la CM. Oricum, ne aşteaptă un meci dificil, dar noi suntrem pregătiţi", a încheiat Stankovici potrivit sursei citate.
Dejan Stankovici este prezent la Constanţa cu restul lotului cu care Serbia, condusă de Radomir Antici, va aborda meciul crucial de calificare la CM 2010 dintre România şi naţionala ţării vecine, care va avea loc sâmbătă pe stadionul "Farul" din localitate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close