Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Steaua - Chelsea 0-4. A doua înfrângere consecutivă a roş-albaştrilor în Liga Campionilor

Steaua - Chelsea 0-4. A doua înfrângere consecutivă a roş-albaştrilor în Liga Campionilor

Steaua - Chelsea 0-4. A doua înfrângere consecutivă a roş-albaştrilor în Liga Campionilor
de M.T.    |    01 Oct 2013   •   23:42

Steliştii şi-au anunţat ambiţia de a se califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dar, după două etape, roş-albaştrii se află pe ultimul loc în grupa E, fără vreun punct sau gol marcat. În schimb, au primit şapte.

După ce a pierdut pe final în Germania cu Schalke, campioana României a fost învinsă categoric şi de Chelsea, la Bucureşti, pe Arena Naţională, scor 0-4, la capătul unui joc în care nu a avut practic nicio şansă în faţa formaţiei pregătite de Jose Mourinho.

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf au fost surclasaţi la toate capitolele de actuala deţinătoare a trofeului Europa League, soarta partidei fiind practic decisă încă din prima repriză, la finalul căreia londonezii conduceau cu 2-0.

Scorul a fost deschis de brazilianul Ramires în minutul 20, după o fază la care apărarea stelistă nu a avut reacţie, pentru ca macedoneanul Georgievski să înscrie un autogol stupid cu un minutul înainte de pauză.

De altfel, fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a avut o prestaţie lamentabilă, fiind umilit de germanul Schurrle, şi a sfârşit prin a fi înlocuit în repriza a doua în fluierăturile fanilor.

Al treilea gol al oaspeţilor i-a aparţinut lui Ramires, în minutul 55, mijlocaşul brazilian reuşind dubla la capătul unui contraatac de manual.

După o bară a lui Mata, Steaua a avut o reacţie de orgoliu şi ar fi putut înscrie golul de onoare, dar Tănase, Stanciu, de două ori în aceeaşi fază, şi Filip, nu au reuşit să-l învingă pe Cech. Mai mult decât atât, cu un minut înainte de final, Lampard a completat seara de coşmar a campioanei României şi a făcut 4-0 cu un şut din marginea careului, care a ciupit şi bara înainte de a intra în poartă.

În celălalt meci al grupei, Schalke 04 a câştigat cu 1-0 în deplasare cu FC Basel şi se află pe primul loc, cu punctaj maxim, după două etape. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Julian Draxler.

Steaua:
Tătăruşanu - Georgievski (Varela 70), Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Ad. Popa (Tatu 46), Stanciu, Tănase - Piovaccari (Kapetanos 46)

Chelsea:
Cech - Ivanovic, David Luiz, Terry, A. Cole - Ramires, Lampard - Oscar (Azpilicueta 78), Mata (Willian 80), Schurrle - Torres (Eto'o 11)

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close