Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Steaua, în pericol să piardă grupele Ligii după 1-1 cu Legia. Arsenal, Basel și Austria Viena, ca și calificate

Steaua, în pericol să piardă grupele Ligii după 1-1 cu Legia. Arsenal, Basel și Austria Viena, ca și calificate

Steaua, în pericol să piardă grupele Ligii după 1-1 cu Legia. Arsenal, Basel și Austria Viena, ca și calificate
Sursa foto: Foto: GSp.ro
22 Aug 2013   •   00:09

Steaua București a controlat partida tur cu Legia Varșovia din play-off-ul Ligii Campionilor, însă aceasta s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, astfel că roș-albaștrii sunt obligați să obțină un rezultat bun în deplasare pentru a se califica în grupele competiției. 

Piovaccari a semnat prima mare ratare a Stelei, după zece minute de joc, când a tras în portar, după ce a fost angajat în careu de Stanciu. Steaua a dominat categoric jocul, chiar dacă ocaziile nu au abundat, iar în minutul 34 a reuşit să deschidă scorul. Bourceanu a trimis o pasă în adâncime, Piovaccari a plecat de la limita ofsaidului şi a rămas singur cu Kuciak, pe care l-a lobat cu sânge rece.

Campioana Poloniei a avut şansa egalării în ultimul minut al primei reprize, când Tătăruşanu a respins excelent mingea trimisă cu capul de fundaşul Wawrzyniak, în urma unui faze fixe. Polonezii au continuat să fie mai determinați după pauză şi Radovic a avut un şut-centrare periculos, razant cu transversala porţii lui Tătăruşanu în minutul 48. Cinci minute mai târziu, oaspeții au reușit chiar să egaleye, Kosecki fiind găsit liber în careu de Radovic.

Steaua a asaltat pe final poarta lui Kuciak, dar nu a reuşit să îl învingă pe goalkeeperul Legiei. Gardoş a reluat peste poartă (78), iar slovacul a prins mingea trimisă de Tănase (79). Popa a avut o ocazie în final, dar şutul său s-a dus alături (90). Cristea (90+2) şi Szukala (90+3) au fost şi ei aproape de golul victoriei.

Partida retur va avea loc pe 27 august, la Varşovia.

În alte partide disputate miecuri, Austria Viena s-a impus cu 2-0 în deplasare la Dinamo Zagreb și tot la două goluri a învins și Basel pe Ludogorets Razgrad, scor 4-2, în Bulgaria. Cele două formații sunt astfel cu un pas în grupele Ligii Campionilor, la fel cum este și Arsenal Londra, care a reușit să se impună cu 3-0 pe terenul lui Fenerbahce Istanbul. Și PAOK Salonic a obținut un rezultat bun în play-off-ul Ligii Campionilor, remizând, scor 1-1, în Germania, cu Schalke 04.

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor Steaua Bucuresti
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close