Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ştefan Radu, eroul lui Lazio pe terenul lui Mutu, după o fază controversată

Ştefan Radu, eroul lui Lazio pe terenul lui Mutu, după o fază controversată

Ştefan Radu, eroul lui Lazio pe terenul lui Mutu, după o fază controversată
04 Oct 2009   •   22:38

Fiorentina a rămas în topul clasamentului din Serie A, deşi a fost ţinută în şah, pe teren propriu, de Lazio. Duelul românesc dintre Adrian Mutu şi Ştefan Radu s-a încheiat nedecis, 0-0, fundaşul fiind în mare parte responsabil pentru punctul obţinut de Lazio în deplasare.

Pe finalul unui meci dominat în totalitate de gazde, Ştefan Radu a respins de pe linia porţii un şut al lui Alberto Gilardino, însă jucătorii Fiorentinei au fost surprinşi de faptul că arbitrul nu a oprit meciul pentru a valida reuşita atacantului. Reluările au arătat că mingea a depăşit în totalitate linia de fund a porţii, însă faza a fost una pe cât de controversată, pe atât de dificilă.

Într-un alt meci disputat duminică, Bogdan Lobonţ a debutat în victoria celor de la AS Roma cu Napoli. Oaspeţii au deschis scorul la primul şut pe poarta românului, la patru minute după intrarea acestuia pe teren, prin Ezequiel Lavezzi. Era minutul 25, dar Totti a reuşit să întoarcă soarta partidei, prin reuşitele din minutele 37 şi 63.

Altfel, Sampdoria a ratat ocazia să revină pe primul loc în clasament după 1-1 cu nou-promovata Parma, în timp ce AC Milan a încheiat cu acelaşi scor partida cu Atalanta, iar presiunea pe umerii antrenorului Leonardo e în continuă creştere. Atalanta a preluat conducerea în minutul 21, prin Simone Tiribocchi, dar a rămas fără Ivan Radovanovic înainte de pauză, eliminat pentru două cartonaşe galbene. Golul egalizator a venit din partea lui Ronaldinho, care a salvat parţial seara pentru Milan cu şapte minute înainte de final.

În ultimul meci al etapei, Palermo a învins Juventus cu 2-0.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close