Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ştefan Radu, în top 10 al celor mai buni fundaşi din Italia

Ştefan Radu, în top 10 al celor mai buni fundaşi din Italia

Ştefan Radu, în top 10 al celor mai buni fundaşi din Italia
Sursa foto: stefan radu
01 Mai 2010   •   11:22

Fundaşul lui Lazio este pe cai mari în Italia. Cu toate că Lazio se bate să scape de retrogradarea în Serie B, Radu este considerat unul dintre cei mai siguri fundaşi din Il Calcio. Mai mult, fostul dinamovist a fost inclus pe lista celor mai buni 10 fundaşi din Italia, în compania unor jucători precum Nesta, Samuel sau Lucio. În mod interesant, Cristian Chivu nu a fost inclus pe această listă şi este considerat, astfel, un fundaş mai slab decât Ştefan Radu.
Transferat la Lazio în ianuarie 2008, jucătorul de doar 23 de ani a început, încetul cu încetul, să îşi facă o carieră la Roma. Nu a fost mereu titular, dar pe măsură ce şi-a îmbunătăţit jocul a văzut că i se dă tot mai multă încredere. Sezonul acesta a fost titular incontestabil şi, după mai toate meciurile lui Lazio, era considerat unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. De curând a fost numit al zecelea fundaş din Italia, într-un top în care Cristi Chivu nu a reuşit să intre.
?Atent, ordonat, inspirat la intervenţii, elegant în aer: acesta e Radu, care a deveni o certitudine şi un pilon în echipa lui Lazio. ?, a notat site-ul tuttomercatoweb.com.
1. Alessandro Nesta ( AC Milan )
2. Maicon (Inter)
3. Walter Samuel (Inter)
4. Lucio (Inter)
5. Giorgio Chellini (Juventus)
6. Per Kroldrup ( Fiorentina )
7. Thiago Silva (Milan)
8. Nicolas Burdisso ( AS Roma )
9. Lorenzo De Silvestri (Fiorentina)
10. Stefan Radu (Lazio)
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Stefan Radu Serie A lazio
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close