Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ştefan Radu s-a remarcat în Juve - Lazio 1-1. Criza continuă la Torino şi cu Zaccheroni pe bancă

Ştefan Radu s-a remarcat în Juve - Lazio 1-1. Criza continuă la Torino şi cu Zaccheroni pe bancă

Ştefan Radu s-a remarcat în Juve - Lazio 1-1. Criza continuă la Torino şi cu Zaccheroni pe bancă
01 Feb 2010   •   12:45

Necazurile lui Juventus au continuat chiar şi după schimbarea antrenorului. Cu Alberto Zaccheroni pe banca tehnică, adus vineri în locul lui Ciro Ferrara, Juventus a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Lazio.

Alessandro Del Piero a deschis scorul pentru torinezi în minutul 70, dintr-un penalty dubios, însă Stefano Mauri a egalat pentru Lazio opt minute mai târziu. Fundaşul Ştefan Radu a fost integralist la echipa romană şi a fost apreciat de presa din Italia. "Elegant şi în aceelaşi timp determinant, fundaşul român a ales mereu timpul potrivit pentru a intra la minge. A demonstrat că posedă o inteligenţă tactică neobişnuită. Radu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren", a notat site-ul tuttomercatoweb.com.

Acesta a fost al cincelea meci consecutiv fără victorie pentru Juventus, în seria neagră fiind inclusă şi înfrângerea cu Inter, scor 1-2, care a consfinţit eliminarea din Cupa Italiei. "În acest moment este multă confuzie, dar cred că echipa are calitatea necesară să câştige", a spus Zaccheroni.

Juventus a urcat în clasament pe locul cinci, la egalitate de puncte, 34, cu Palermo. Distanţa de 15 puncte faţă de liderul Inter i-a determinat însă pe fanii torinezi să îşi huiduie echipa, iar o mică secţiune a stadionului Olimpico a fost chiar incendiată.

Antena3.ro

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close