Ştefan Radu s-a remarcat în Juve - Lazio 1-1. Criza continuă la Torino şi cu Zaccheroni pe bancă

01 Feb 2010   •   12:45
Ştefan Radu s-a remarcat în Juve - Lazio 1-1. Criza continuă la Torino şi cu Zaccheroni pe bancă

Necazurile lui Juventus au continuat chiar şi după schimbarea antrenorului. Cu Alberto Zaccheroni pe banca tehnică, adus vineri în locul lui Ciro Ferrara, Juventus a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Lazio.

Alessandro Del Piero a deschis scorul pentru torinezi în minutul 70, dintr-un penalty dubios, însă Stefano Mauri a egalat pentru Lazio opt minute mai târziu. Fundaşul Ştefan Radu a fost integralist la echipa romană şi a fost apreciat de presa din Italia. "Elegant şi în aceelaşi timp determinant, fundaşul român a ales mereu timpul potrivit pentru a intra la minge. A demonstrat că posedă o inteligenţă tactică neobişnuită. Radu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren", a notat site-ul tuttomercatoweb.com.

Acesta a fost al cincelea meci consecutiv fără victorie pentru Juventus, în seria neagră fiind inclusă şi înfrângerea cu Inter, scor 1-2, care a consfinţit eliminarea din Cupa Italiei. "În acest moment este multă confuzie, dar cred că echipa are calitatea necesară să câştige", a spus Zaccheroni.

Juventus a urcat în clasament pe locul cinci, la egalitate de puncte, 34, cu Palermo. Distanţa de 15 puncte faţă de liderul Inter i-a determinat însă pe fanii torinezi să îşi huiduie echipa, iar o mică secţiune a stadionului Olimpico a fost chiar incendiată.

Antena3.ro

ExitPOLL
x close