Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Doliu în lumea fotbalului. Stephen Keshi, fostul căpitan şi selecţioner al Nigeriei, a murit la 54 de ani

Doliu în lumea fotbalului. Stephen Keshi, fostul căpitan şi selecţioner al Nigeriei, a murit la 54 de ani

Doliu în lumea fotbalului. Stephen Keshi, fostul căpitan şi selecţioner al Nigeriei, a murit la 54 de ani
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Iun 2016   •   10:20

Fostul căpitan şi selecţioner al Nigeriei, Stephen Keshi, a murit la vârsta de 54 ani, în urma unui atac de cord, informează BBC News.

Decesul a fost confirmat de federaţia nigeriană de fotbal pe contul său Twitter.  Stephen Keshi a murit miercuri dimineață la Benin City, în sudul Nigeriei, de unde Keshi urma să plece în cursul aceleiaşi zile către Statele Unite, conform ESPN.com.

Supranumit "Big Boss" datorită calităţilor sale de lider, Stephen Keshi a disputat 64 de meciuri pentru naţionala Nigeriei, între 1981 şi 1995. A devenit ulterior selecţioner, antrenând mai întâi reprezentativa statului Togo, pe care a calificat-o la Cupa Mondială din 2006, după care a cucerit Cupa Africii pe Naţiuni în 2013 cu naţionala ţării sale, pe care a condus-o apoi până în optimile de finală la Cupa Mondială 2014, unde a fost eliminată de Franţa.

Stephen Keshi este singurul jucător, alături de egipteanul Mahmoud El-Gohary, care a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni atât ca jucător cât şi ca antrenor.

 

×
Subiecte în articol: deces fotbal atac de cord
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close