Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Stevan Jovetic, înlocuitorul lui Mutu în atacul Fiorentinei, cel mai bun fotbalist muntenegrean

Stevan Jovetic, înlocuitorul lui Mutu în atacul Fiorentinei, cel mai bun fotbalist muntenegrean

Stevan Jovetic, înlocuitorul lui Mutu în atacul Fiorentinei, cel mai bun fotbalist muntenegrean
25 Dec 2009   •   17:57


Atacantul Fiorentinei Stevan Jovetic a fost numit "Cel mai bun fotbalist al anului 2009" din Muntenegru. Fotbalistul de 20 de ani l-a devansat pe atacantul Romei, Mirko Vucinic, câştigătorul precedentelor trei premii, cu 17 puncte în sondajul efectuat în rândul antrenorilor şi căpitanilor de echipă din prima ligă de fotbal din Muntenegru.

"Este un final bun pentru un an foarte bun, dar sper că acesta este doar începutul şi că anul viitor va fi şi mai bun", a declarat Jovetic, jucătorul care este privit de mulţi ca fiind înlocuitorul internaţionalului Adrian Mutu la AC Fiorentina.

Jovetic a înscris de două ori în grupele Ligii Campionilor, împotriva lui Liverpool, echipa Viola terminând Grupa E pe primul loc şi urmând să joace în optimi cu Bayern Munchen. "Este un meci pe care nu îl voi uita niciodată. A fost cel mai bun moment al carierei mele. Sper să mai înscriu goluri împotriva unor echipe mari, în meciuri aşa de importante", a declarat Jovetic.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina Muntenegru
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close