Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Suarez a stricat derby-ul dintre Manchester United şi Liverpool. Ferguson cere excluderea lui de la echipă

Suarez a stricat derby-ul dintre Manchester United şi Liverpool. Ferguson cere excluderea lui de la echipă

Suarez a stricat derby-ul dintre Manchester United şi Liverpool. Ferguson cere excluderea lui de la echipă
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Feb 2012   •   17:12

Luis Suarez este o rușine pentru Liverpool și nu ar mai trebui să îi fie permis să joace pentru această echipă niciodată, a declarat Sir Alex Ferguson, după ce uruguayanul a refuzat să dea mâna cu Patrice Evra la partida de sâmbătă câștigată de Manchester United cu 2-1 pe Old Trafford.

Derby-ul de sâmbătă a fost prima întâlnire dintre cei doi jucători de când Suarez a fost suspendat pentru opt partide pentru că l-a abuzat rasial pe fundașul lui Manchester United în luna octombrie, pe Anfield.

Suarez s-a făcut că nu îl vede pe Evra când acesta i-a întins mâna în timpul tradiționalelor saluturi dinaintea partidei și a trecut mai departe chiar dacă francezul a încercat să îl apuce de braț și să mai încerce o dată să fie amabil. ”Este o rușine pentru Liverpool - acel jucător trebuie interzis la club. La ce istorie are clubul acela și el reacționează așa. E o situație care putea să dea naștere unei bătăi. A fost oribil ce a făcut”, a declarat Ferguson pentru Sky Sports.

Jucătorul de 25 de ani al lui Liverpool și-a cerut în cele din urmă scuze, după o zi. ”Am vorbit cu managerul după meciul de pe Old Trafford și am realizat că am procedat greșit. Nu doar că l-am dezamăgit pe el, dar și clubul. Îmi cer scuze. Am făcut o greșeală și regret ce s-a întâmplat. Trebuia să dau mâna cu Patrice Evra înainte de meci și îmi cer scuze pentru comportamentul meu. Vreau să uit de acest incident și să mă concentrez pe jocul de fotbal”, a declarat Suarez.

Rooney a marcat două goluri pentru United, în minutul 47 și 50, în timp ce pentru cormorani a redus din handicap chiar Suarez, în minutul 80.

Alte rezultate:
Blackburn R. 3 - 2 Queens Park R.
Bolton W. 1 - 2 Wigan Athletic
Everton 2 - 0 Chelsea
Fulham 2 - 1 Stoke C.
Sunderland 1 - 2 Arsenal
Swansea C. 2 - 3 Norwich C.
Tottenham H. 5 - 0 Newcastle U.
Wolverhampton W. 1 - 3 West Bromwich A.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close