Antena 3 CNN Sport Fotbal extern ?Submarinul galben?, salvat de Rossi. Villarreal ? Panathinaikos 1-1

?Submarinul galben?, salvat de Rossi. Villarreal ? Panathinaikos 1-1

?Submarinul galben?, salvat de Rossi. Villarreal ? Panathinaikos 1-1
26 Feb 2009   •   01:56

Penalty-ul executat de Giuseppe Rossi în repriza a doua a partidei cu Panathinaikos i-a oferit formaţiei Villarreal dreptul să mai spere la o calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
Panathinaikos a terminat pe primul loc într-o grupă cu Inter Milano şi a fost foarte aproape de a pleca cu o victorie din Spania, însă meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Grecii au deschis scorul în minutul 59 printr-un şut bombă expediat de Giorgos Karagounis de la marginea careului fix în vinclul porţii.
Şapte minute mai târziu, Robert Pires a fost faultat în careu de Jakub Wawrzyniak şi Rossi a transformat cu calm penalty-ul, spălându-şi păcatele pentru nenumăratele ocazii ratate pe parcursul meciului. ?Este un egal nedrept. Am jucat destul de bine cât să obţinem un avantaj de două goluri, dar ei au înscris un gol nemeritat. Calificarea se joacă în continuare. Trebuie să mergem în Grecia şi să câştigăm şi sunt sigur că ne vom califica. Am arătat în acest sezon că jucăm mai bine în deplasare?, a declarat Manuel Pellegrini, antrenorul ?submarinului galben?.
De partea cealaltă, Henk Ten Cate, antrenorul grecilor, a declarat că rezultatul este unul foarte bun pentru echipa sa. ?Am înscris în deplasare, ceea ce este mereu important. A fost un meci al contrastelor: am avut noroc în multe faze, dar am avut şi ghinion la faza penalty-ului?, a declarat Ten Cate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close