x close

SUPERCUPA EUROPEI 2017 LIVE. Înțepături dinspre Real, înainte de REAL MADRID - MANCHESTER UNITED

08 Aug 2017   •   15:26
SUPERCUPA EUROPEI 2017 LIVE. Înțepături dinspre Real, înainte de REAL MADRID - MANCHESTER UNITED

SUPERCUPA EUROPEI 2017 LIVE. Marcelo, fundașul brazilian al lui Real Madrid, l-a ironizat pe fostul antrenor al spaniolilor, Jose Mourinho, înainte de Supercupa Europei. Acesta nu a fost singurul jucător al lui Real care l-a ironizat pe managerul portughez. ”Doar un alt antrenor cu care am lucrat”, a declarat Sergio Ramos.

SUPERCUPA EUROPEI 2017 LIVE. Marcelo îi știe bine pe amândoi. Pe Mourinho l-a avut 3 ani antrenor, între 2010 și 2013. Cu Zidane, doar jumătate din această perioadă, începând din ianuarie 2016. Mult mai puțin, dar mai eficient. Real a cucerit cu ZZ cinci competiții, inclusiv două Ligi ale Campionilor. Pe vremea lui Mou, Madridul a învins de 3 ori în Spania, niciodată în Europa.

SUPERCUPA EUROPEI 2017 LIVE. Fundașul stânga brazilian n-a pierdut ocazia unei înțepături înaintea Supercupei Europei, cu Manchester. Întrebat de Mourinho, Marcelo a declarat: "A fost un antrenor formidabil. Cu el, ne-am bătut pentru trofee. Dar, cu Zidane, le-am câștigat. Asta e diferența".

SUPERCUPA EUROPEI 2017 LIVE. Căpitanul lui Real, Sergio Ramos, aproape că a ignorat insistența jurnaliștilor asupra subiectului Mourinho: "Doar un alt antrenor cu care am lucrat". 

Citeşte mai multe despre:

Real Madrid Manchester United
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati