Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Suporterii lui ŢSKA Sofia i-au "accidentat" lui Levski cei mai buni 4 jucători înaintea derby-ului

Suporterii lui ŢSKA Sofia i-au "accidentat" lui Levski cei mai buni 4 jucători înaintea derby-ului

Suporterii lui ŢSKA Sofia i-au "accidentat" lui Levski cei mai buni 4 jucători înaintea derby-ului
Sursa foto: tska sofia
21 Sep 2009   •   14:27

Farsă formidabilă făcută de suporterii echipei bulgare ŢSKA Sofia rivalei de moarte, Levski. Duminică seară s-a jucat marele derby din ţara vecină şi Levski nu a contat pe cei mai buni patru jucători ai săi deoarece un grup de fani ai rivalei i-a făcut pe oficialii clublui să creadă că jucătorii sunt doriţi de campioana Rusiei, Rubin Kazan. Incredibil, Levski nu a verificat şi chiar a trimis jucătorii în Rusia pentru vizita medicală. ŢSKA a profitat şi a câştigat derby-ul cu 2-0.
Suporterii lui ŢSKA le-au tras rivalilor o păcăleală de zile mari. Potrivit publicaţiei bulgare bulgariagazette.com, clubul Levski a primit zilele trecute o ofertă pe adresa oficială a clublui pentru jucătorii Darko Tasevski, Jivko Milanov, Ze Soarez şi Iusef Rabeh, cei mai buni din echipă. Rubin oferea cinci milioane de euro, iar oficialii lui Levski nu au văzut decât banii şi nu s-au mai gândit să verifice veridicitatea ofertei.
În consecinţă, cei patru jucători au plecat în Rusia şi au făcut vizita medicală de o persoană care i-a întâmpinat acolo, complice al suporterilor lui ŢSKA. Momentul în care cei patru şi-au dat seama de farsă a fost abia cel în care s-au prezentat la sediul clubului, prea târziu pentru a se mai putea întoarce la timp în Bulgaria pentru a juca în derby-ul de duminică.
Între timp, partida s-a jucat şi Levski a avut lipsă aproape jumătate de echipă. Misiune uşoară pentru ŢSKA, care a profitat şi s-a impus cu 2-0, chiar la Levski acasă, potrivit sofiaecho.com.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: TSKA Sofia farsa Rubin Kazan
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close