Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Surpiză memorabilă în Premier League. Tottenham ? Liverpool 2-1 (VIDEO)

Surpiză memorabilă în Premier League. Tottenham ? Liverpool 2-1 (VIDEO)

Surpiză memorabilă în Premier League. Tottenham ? Liverpool 2-1 (VIDEO)
01 Noi 2008   •   22:05

Tottenham Hotspur a reuşit um meci mare din nou. Este evident că noul antrenor al echipei, dacă nu este mai bun decât Juande Ramos, cel puţin este măcar mai norocos şi dă putere echipei. Harry Redknapp a reuşit să preia o echipă aflată pe ultimul loc în Premier League şi să o facă să joace de la egal la egal cu Arsenal şi să învingă Liverpool.
În partida contând pentru etapa a XI-a a Premier League, Tottenham a reuşit să revină după ce a fost condusă cu 1-0 chiar din minutul 3. Într-o încercare de a-şi menţine distanţa în campionat faţă de rivala Chelsea, Liverpool avea nevoie de o victorie. A început meciul în forţă şi în minutul 3, Dirk Kuyt deschide scorul după greşeli mari ale apărării echipei gazdă.
Tottenham părea zdruncinată de lovitură şi a fost dominată prima repriză, cu toate că şuturile lui Steven Gerrard sau Robbie Keane nu l-au deranjat pe portarul Huerelho Gomes.
În repriza a doua, Spurs face două schimbări, cu Roman Pavyluchenko şi Alan Hutton intrând în teren. În minutul 69, contrar mersului jocului, Tottenham Hotspur egalizează graţie unui autogol al lui Jamie Carragher, care reuşeşte să bage mingea în propria poartă după un corner al lui gazdelor.
Ultimele faze de joc au văzut şi golul victoriei al lui Roman Pavyluchenko, care aduce trei puncte mari pentru Tottenham şi spulberă recordul lu Liverpool de meciuri fără înfrângere.Chelsea si Liverpool rămân pe prima poyiţie fiind la egalitate de puncte- 26.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tottenham Liverpool Arsenal
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close